به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، شیخ محمد احمد شبیب در سال ۱۹۵۱ به آموزشگاه قرائات الزقازیق پیوست و در سال ۱۹۵۷ با حضور و قرائت در یک محفل عزا که همراه شیخ عبدالفتاح شعشاعی در المنصوره برپا شده بود، رسماً به جرگه قراء معروف پیوست.
در سال ۱۹۶۱ دچار التهاب حنجره شد و همین او را از خواندن منع میکرد اما با عنایت الهی شفا یافته و از آن به بعد بود که به محافل گوناگون دعوت شد و در سال ۱۹۶۴ رسماً به عنوان قاری رادیو در کنار سایر مشایخ انتخاب شد.
وی در سال ۱۹۷۳ از طرف یاسر عرفات جهت قرائت در مسجدالاقصی دعوت شد و پس از بازگشت به او نشان اولین قاری قرائت کننده در مسجدالاقصی اعطا شد.
تلاوت سوره فرقان، آیات 1 تا 30 با صدای استاد شبیب
محتوای سوره فرقان
این سوره در «مکّه» نازل شده و 77 آیه دارد. این سوره در حقیقت از سه بخش تشکیل مىشود؛ بخش اول منطق مشرکان را شدیداً در هم مىکوبد و بهانهجوییهاى آنها را مطرح کرده و پاسخ مىگوید و آنها را از عذاب خدا و حساب قیامت و مجازاتهاى دردناک دوزخ بیم مىدهد، و به دنبال آن قسمتهایى از سرگذشت اقوام پیشین را بازگو مىکند.
در بخش دوم براى تکمیل این بحث قسمتى از دلائل توحید و نشانههاى عظمت خدا در جهان آفرینش را بیان مىکند و در بخش سوم به صورت فشرده و بسیار جامع و جالبى از صفات مؤمنان راستین «عِبادُ الرَّحْمنِ» و بندگان خالص خداست که در مقایسه با کفار متعصب و بهانهگیر و آلودهاى که در بخش اول مطرح بودند، موضع هر دو گروه کاملاً مشخص مىشود. این صفات مجموعهاى است از اعتقادات، عمل صالح، مبارزه با شهوات، داشتن آگاهى کافى و تعهد و احساس مسئولیت اجتماعى.
همچنین نام این سوره از آیه اول آن گرفته شده که از قرآن تعبیر به «فرقان»(جدا کننده حق از باطل) مىکند.
تا پایان سال جاری سه روز در هفته روزهای یکشنبه، سهشنبه، جمعه یک فایل از تلاوت قراء برتر جهان اسلام از گنجینه تلاوتهای ناب شبکه رادیویی قرآن بر روی تارنمای خبرگزاری ایکنا قرار میگیرد.