به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) نشست خبری انجمن خیریه حمایت از بیماران خاص با عنوان «آثار خیر و انفاق و تأثیر آن در جامعه» در راستای تشریح برنامههای مراسم جشن مهرآوران که قرار است با حضور هنرمندان و ورزشکارن برگزار شود، صبح امروز 9 اسفندماه با حضور حسن بیادی، نایب رئیس پیشین شورای شهر تهران، اسماعیل آذر شاعر، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات، احمد هوشنگی رئیس هیئت مدیره انجمن حمایت از بیماران خاص، علی اصغر آقاامینی مدیر عامل و محمد نجف اوشانی کارشناس رسانه و عضو هیئت امنای انجمن در حوزههنری برگزار شد.
در ابتدای این نشست احمد هوشنگی رئیس هیئت مدیره انجمن حمایت از بیماران خاص با تعریف بیماران خاص گفت: بیماران خاص به بیمارانی اطلاق میشود که اگر دارو به آنها نرسند دچار مشکل میشوند و تا پایان عمر دچار این بیماری بوده و باید از دارو استفاده کنند.
تفاوت برداشت ایرانیان از بیماری خاص
وی با بیان اینکه ایرانیان برداشتشان از بیماری خاص با سایر کشورهای جهان متفاوت است عنوان کرد: در ایران چهار بیماری هموفیلی، تالاسمی،MS و دیابت را به عنوان بیماری خاص میشناسند.
هوشنگی سپس به شکلگیری این انجمن پرداخت و اظهار کرد: در سال 1383 به کمک فرمانداری شمیرانات انجمن حمایت از بیماران خاص تأسیس و با استقبال جمع زیادی از خیرین مواجه شد.
وی در ادامه عنوان کرد: کمکهای مردمی نقش بسیار زیادی در انجام بسیاری از اقدامات انسان دوستانهای دارند اگر این کمکها نبود 70 درصد کمکهای بهزیستی با مشکل مواجه میشد زیرا بودجه دولتی تنها 30 درصد از پروژه ها و اقدامات خیر خواهانه این سازمان را پوشش می دهد.
رئیس هیأت مدیره انجمن حمایت از بیماران خاص با اشاره به برگزاری جشن مهرآوران گفت: با همکاری حوزه هنری جشنوارهای با هدف جمع آوری کمکهای مردمی با حضور ورزشکاران و هنرمندان یکشنبه شب 10 اسفندماه به کمک حوزه هنری برگزار میشود.
8 بیماری؛ تحت پوشش انجمن
در ادامه این نشست علی اصغر آقا امینی، مدیر عامل انجمن حمایت از بیماریهای خاص اظهار کرد: این انجمن هشت نوع بیماری را تحت پوشش خود قرار داده است که شمال انواع سرطانها، دیابت، تالاسمی، هموفیلی، هپاتیت، بیماریهای کبدی و کلیوی و اخیرا HIVنیز به آنها اضافه شده است.
وی همچنین اعلام کرد: تاکنون این انجمن 800 میلیارد تومان هزینه درمان بیماران خاصر را تقبل کرده است.
محمد نجف لوشانی کارشناس فرهنگ و رسانه حوزه هنری نیز طی سخنانی به همکاری حوزه هنری و انجمن حمایت از بیماران خاص پرداخت و عنوان کرد: دلیل برگزاری این جشن استفاده از احساس هنرمندان و خیرین برای جلب کمکهای انسان دوستانه برای حمایت از بیماران خاص است.
وی افزود: حوزه هنری مأوای هنرمندان کشور است لذا احساس ما بر این بود که میتوان با توجه به حضور این عزیزان در این فضا و رقت قلب آنان دست یاری به سویشان دراز کرد.
اگر کسی در حال انجام عمل خیر بمیرد این مرگ برای او حکم شهادت را دارد
وی ادامه داد: هنرمند آثارش بر روی مخاطبین تأثیر می گذارد از سوی دیگر او میتواند با فروش و هبه آثار خود به کمک نیازمندان بشتابند این کار به چند دلیل به خود هنرمند نیز کمک کند نخستین آن ازدیاد رزق و روزی سپس افزایش طول عمر و حسن نیت و عزت نفس او را افزایش دهد. از معصومین (علیهم السلام) روایت است که اگر کسی در حال انجام کار خیر بمیرد این مرگ برای او حکم شهادت را دارد.
ادبیات فارسی مملو از توصیه به نیکی است
پس از سخنان اوشانی نوبت به اسماعیل آذر، شاعر و استاد ادبیات دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات رسید تا با جستاری به ادبیات فارسی توصیه به نیکی را در کلام شاعران پارسی گوی بازگو نماید.
وی با اشاره به سرودههای حافظ، نظامی و فردوسی در توصیه به حکمت و خیر گفت: هیچ ادبیاتی در جهان به اندازه ادبیات فارسی مملو از عشق به نیکی کردن و حکمت نیست. ادب فارسی از رودکی تا به امروز در آثارشان مرد به سوی انجام کارهای خیر دعوت میکنند.
گفتنی است، مراسم جشن مهرآوران از سوی انجمن حمایت از بیماران خاص و به کمک حوزه هنری یکشنبه شب 10 اسفندماه با حضور ورزشکاران و هنرمندان در تالار اندیشه حوزه هنری برگزار میشود.