کد خبر: 2917797
تاریخ انتشار : ۱۱ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۴:۳۲
معاون سیاسی سپاه انصارالمهدی(عج) زنجان:

درآمدزایی، هدف اصلی نیروهای داعش برای حضور در لیبی است

گروه سیاسی: داعش با حضور در لیبی قصد دارد تا با استفاده از مناطق نفت‎خیز آن درآمدزایی کند تا بتواند نیروهای خود را از این طریق تأمین کرده و به اهداف شوم خود در جهان برسد.

حجت‌الاسلام مهدی یارمحمدی، معاون سیاسی سپاه انصارالمهدی(عج) استان زنجان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا) از زنجان، با اشاره به حضور نیروهای داعش در لیبی در روزهای اخیر، اظهار کرد: نیروهای داعش از طریق خاک مصر وارد لیبی شده و 5 هزار نفر از آنها امروز در قالب نیروهای «جندالخلافه» در این کشور مشغول به انجام عملیات تروریستی هستند.
وی ادامه داد: داعش از هرج و مرج موجود در لیبی استفاده کرده و درصدد است با استفاده از این موضوع قدرت را در این کشور به دست گیرد که بی‌تردید موفق نخواهد شد.
معاون سیاسی سپاه انصارالمهدی(عج) استان زنجان تصریح کرد: داعش با حضور در لیبی قصد دارد تا با استفاده از مناطق نفت‎خیز آن درآمدزایی کند تا بتواند نیروهای خود را از این طریق تأمین کرده و به اهداف شوم خود در جهان برسد.
حجت‌الاسلام یارمحمدی، ایجاد شکاف بین طرفداران ادیان مختلف را از دیگر اهداف داعش برای حضور در لیبی عنوان کرد و گفت: داعش با استفاده از اختلاف‌افکنی میان مسیحیان و مسلمانان به خیال خام خود در تدارک ایجاد یک جنگ مذهبی است.

منابع مالی داعش از سوی اسرائیل تأمین می‌شود
وی تصریح کرد: سؤالی که در این بین مطرح می‌شود، این است که منابع مالی این گروه تروریستی توسط چه کسی تأمین می‌شود؟ که بی‌تردید این پرسش پاسخی غیر از اسرائیل ندارد چرا که رژیم صهیونیستی در حال ایجاد قدرت در منطقه برای خود است و در همین راستا به هر بهانه‌ای متوسل می‌شود.
این مقام مسئول ابراز کرد: به طور قطع داعش در لیبی به قدرت نخواهد رسید چراکه تجربه نشان داده است که هر جایی که حرکت‎های تروریستی انجام گیرد مردم آن منطقه منسجم‎تر شده و به مقابله با سوء‌استفاده‌کنندگان می‏پردازند.
وی در پایان گفت: داعش در روزهای اولیه حضور خود در منطقه امید به ایجاد پایگاه مردمی داشت اما توحش این گروه سبب شد تا پایگاه مردمی خویش را از دست داده و به زودی  نابودی خود را به چشم خواهد دید.

captcha