کد خبر: 2923418
تاریخ انتشار : ۱۳ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۶:۵۴

آغاز مسابقات قرآن و عترت دانشگاه پیام‌ نور در کرمان

گروه فعالیت‌های قرآنی: مراسم افتتاحیه مرحله استانی نوزدهمین مسابقات سراسری قرآن و عترت دانشگاه پیام نور کرمان روز گذشته، ۱۲ اسفند با حضور شرکت‌کنندگان و داوران برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآ(ایکنا) از کرمان، حسین رشیدی‌نژاد، رئیس دانشگاه پیام نور استان کرمان در ‌مراسم افتتاحیه مرحله استانی نوزدهمین مسابقات سراسری قرآن و عترت دانشگاه پیام نور کرمان که روز گذشته، ۱۲ اسفند با حضور شرکت‌کنندگان و داوران برگزار شد، گفت: برای شناخت ارزش والای کلام وحی بهتر است از قرآن کریم بهره ببریم.
وی با اشاره به آیات نورانی قرآن کریم افزود: قرآن کریم قطعاً کتابی شکست‌ناپذیر است و هیچ باطلی به سراغ آن نمی‌آید.
رئیس دانشگاه پیام نور استان کرمان تصریح کرد: قرآن کریم بهترین مسیر را به ما نشان می‌دهد، زیرا قرآن از سوی خداوند نازل شده است.
رشیدی‌نژاد اظهار کرد: حضرت علی(ع) ما را به توجه به قرآن کریم سفارش می‌کند و رهبر معظم انقلاب اسلامی هم فرمود، در فضای آلوده مادیات شایسته است در دریای بیکران معنویت قرآن شنا کنیم تا از پلیدی‌های دنیا پاک شویم که این امر به‌غیر از مأنوس شدن با قرآن کریم ممکن نیست.

captcha