کد خبر: 2925668
تاریخ انتشار : ۱۳ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۱

۱۵ اسفند؛ آغاز دومین اردوی آموزشی قاریان نوجوان/ حضور ۳۷ قاری

گروه فعالیت‌های قرآنی: دومین اردوی آموزشی قاریان نوجوان با عنوان «اسوه» جمعه، ۱۵ اسفندماه در حسینیه هدایت تهران آغاز می‌شود.

محمدتقی میرزاجانی، رئیس حوزه ارتباطات شورای عالی قرآن در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) اظهار کرد: دومین اردوی آموزشی قاریان نوجوان با عنوان «اسوه» از جمعه، 15 اسفندماه در حسینیه هدایت تهران آغاز و تا 21 اسفندماه نیز ادامه خواهد داشت.
رئیس حوزه ارتباطات شورای عالی قرآن افزود: مرحله اول اردوی آموزشی قاریان نوجوان مرداد و شهریورماه سال جاری با رویکرد نظری و تربیتی در حسینیه هدایت تهران برگزار شد.
وی ادامه داد: مرحله دوم این اردوی آموزشی، رویکرد کارگاهی دارد که در این دوره کارگاه‌هایی از جمله؛ صوت و لحن، تجوید، وقف و ابتدا، ترجمه و مفردات قرآن، اخلاق قرآنی، احکام و اعتقادات و تلاوت از حفظ برای قاریان نوجوان برگزار می‌شود.
میرزاجانی عنوان کرد: در دوره اول این اردوهای آموزش از والدین نوجوانان نیز دعوت کرده بودیم تا حضور داشته باشند و از نظرات آنها بهره‌مند شویم اما در این دوره از اساتید و معلمان قرآن این نوجوانان که در شهرستان‌ها و استان‌ها به آموزش می‌پردازند دعوت شده تا طی نشستی با حضور آنها به همفکری و مساعدت درباره آموزش قرآن به قاریان نوجوان بپردازیم.
وی ادامه داد: در طول یک هفته برگزاری دومین اردوی آموزشی قاریان نوجوان، علاوه بر برگزاری کارگاه‌های آموزشی، محافل انس با قرآن کریم، برنامه‌های زیارتی و ورزشی و... نیز برای قاریان پیش‌بینی شده است.
رئیس حوزه ارتباطات شورای عالی قرآن با بیان اینکه 37 قاری نوجوان در این اردوی آموزشی حضور خواهند داشت، گفت: قاریان شرکت‌کننده در این اردو را در سه گروه سنی تقسیم‌بندی کردیم که کارگاه‌های آموزشی نیز به صورت مجزا برای هر سه گروه برگزار می‌شود.
وی یادآور شد: طرح اسوه در قالب طرحی پنج‌ساله برنامه‌ریزی شده و نوجوانان شرکت‌کننده در این اردو تا پنج سال آموزش می‌بینند.
میرزاجانی در پایان گفت: مراسم افتتاحیه دومین اردوی آموزشی قاریان نوجوان صبح جمعه، 15 اسفندماه در حسینیه هدایت برگزار خواهد شد.

captcha