کد خبر: 2937179
تاریخ انتشار : ۱۶ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۳:۰۰
سردار عراقی زاده پاسخ می‌دهد:

چرا در دوران جنگ از بی‌اخلاقی در حوزه پزشکی خبری نبود؟

گروه سلامت: معاون بهداری سپاه گفت: در دوران دفاع مقدس بسیاری از اعضای جامعه پزشکی بدون اینکه کسی از آنها خواسته باشد در بیمارستان‌های صحرایی و اورژانس‌هایی که با کمترین امکانات در خط مقدم ایجاد شده بود، دوشادوش رزمندگان در جبهه‌ها حضور داشتند و خبری از بی‌اخلاقی‌هایی مانند زیر میزی گرفتن نبود.

حسن عراقی‌زاده، معاون بهداری سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در گفت‌وگوبا خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) بر لزوم ترویج و گسترش مطالبه‌گری فرهنگ ایثار و خدمت بی‌منت در جامعه پزشکی تأکید و عنوان کرد: در این راستا باید وزارت بهداشت، سازمان نظام پزشکی و ارگان‌هایی مانند بهداری سپاه این مسئله را در دستور کار خود قرار دهند.

وی تصریح کرد: اگر امروز بی‌اخلاقی‌هایی در بخش بسیار کوچکی از جامعه پزشکی مشاهده می‌شود به دلیل دور شدن از فرهنگ معنوی و روحیه ایثار و خدمت صادقانه است.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه بقیه الله(عج) ادامه داد: در دوران دفاع مقدس بسیاری از اعضای جامعه پزشکی بدون اینکه کسی از آنها خواسته باشد و یا کلاس آموزشی برای آنها برگزار کرده باشد در بیمارستان‌های صحرایی و اورژانس‌هایی که با کمترین امکانات در خط مقدم ایجاد کرده بودند، دوشادوش تمامی رزمندگان در جبهه‌ها حضور داشتند و خبری از بی‌اخلاقی‌هایی مانند زیر میزی گرفتن نبود.

فضای فرهنگی رقیق شده!

وی عنوان کرد: فضای معنوی که آن زمان در جامعه حاکم بود ایجاب می کرد که افراد به دنبال ایثارگری و خدمت داوطلبانه باشند، با گذشت زمان و رقیق شدن فضای فرهنگی بعضی از ارزش‌ها در جامعه کمرنگ شده اند طبیعی است که در میان پزشکان نیز این مسئله قابل مشاهده باشد.

وی اظهار کرد: در میان پزشکانی که در بهداری سپاه و یا بسیج جامعه پزشکی مشغول خدمت هستند، هنوز این ارزش‌ها حفظ شده‌اند و اولویت بر خدمت داوطلبانه است.

بازگشت به ارزش‌های دفاع مقدس بی‌اخلاقی را از بین می‌برد
سردار عراقی‌زاده بر بازگشت به ارزش‌های دوران دفاع مقدس تأکید کرد و گفت: راه درمان این مسئله و برداشته شدن بی‌اخلاقی‌ها این است که ارزش‌های دوران دفاع مقدس را دوباره در جامعه زنده کرده و فضا را به سوی فضای مطالبه خدمت ایثارگرانه و بدون چشم داشت بازگردانیم.

برنامه معاونت بهداری سپاه جهت انتقال اخلاق معنوی میان جامعه پزشکی

وی با اشاره به برنامه معاونت بهداری سپاه جهت انتقال اخلاق معنوی در میان جامعه پزشکی عنوان کرد: رابطه ما با جامعه از طریق بسیج است از طریق بسیج جامعه پزشکی می‌شود این فضا و ارزش‌های فرهنگی و معنوی را به جامعه پزشکی به طور عام منتقل کرد.

بهداری سپاه از طریق 2 مرکز بر روی قرآن‌پژوهی و طب کار می‌کند
معاون بهداری سپاه در پاسخ به پرسشی مبنی بر برنامه‌های معاونت بهداری سپاه در رابطه با قرآن‌پژوهی و طب اظهار کرد: بهداری سپاه از دو طریق این موضوع را پیگیری می‌کند یکی از طریق مرکز تحقیقات طب و دین که دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله(عج) و دیگری پژوهشکده‌ای که ذیل بسیج جامعه پزشکی سپاه پاسدارن فعالیت می کند. این دو مرکز به صورت علمی بر روی این مسئله کار می‌کنند و تا کنون ده‌ها مقاله و پژوهش علمی را به سرانجام رسانده‌اند.

وی تأکید کرد: به طور قطع اگر این مراکز فعال باشند و مورد حمایت قرار گیرند می‌توانند به نظام سلامت کشور کمک‌های شایانی کنند. در بهداری سپاه این اعتقاد وجود دارد که درمان همه درد‌ها توسط شارع مقدس در قرآن و حدیث گفته شده است، باید تلاش کرد از مجاری علمی آنها را استخراج کرد.

طب اسلامی و طب سنتی باید از مجاری علمی پیگیری شوند
عراقی‌زاده اضافه کرد: مسائل طب اسلامی و طب سنتی را باید از مجاری علمی پیگیری کرد و نباید اسیر فضاسازی‌های بی مورد شد، آنچه تحت عنوان طب سنتی در جامعه مطرح است و بعضا ممکن است از مجاری غیر دینی نشأت گرفته باشد تا به محک تجربه گذاشته نشود نمی‌توان آن را پذیرفت.

وی خاطر نشان کرد: علوم و دانسته‌هایی از طریق وحی و تحت عنوان حدیث و روایت به بشریت رسیده‌اند که باید آنها را پذیرفت.

علی
|
-
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۶ - ۰۸:۵۸
0
0
برادر عزیز. چون اون موقع ار فساد مالی هم خبری نبود و همه دنبال سرافرازی مملکت بودن
بهتره از خودتون این سئوال رو بپرسید
captcha