کد خبر: 2939265
تاریخ انتشار : ۱۶ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۱

تأکید بر تأسیس دانشگاه نمونه قرآن کریم در همایش ریاض

گروه بین‌الملل: شرکت‌کنندگان در دومین دوره همایش بین‌المللی «توسعه مطالعات قرآنی» در ریاض، پایتخت عربستان بر تأسیس دانشگاه نمونه قرآن کریم در این کشور تأکید کردند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، به نقل از روزنامه «عکاظ» چاپ عربستان، شرکت‌کنندگان در دومین دوره این همایش که روزهای 10 تا 14 اسفندماه برگزار شد، بر تأسیس دانشگاه نمونه قرآنی با هدف جمع‌آوری تجربیات آموزشی دنیا و عملی کردن معیار‌های عالی در فضای آموزش تأکید کردند.
همچنین در این همایش بر راه‌اندازی چارچوب کاری واحد برای رادیوهای قرآن کریم به ‌منظور افزایش همکاری در زمینه برنامه‌ها و تبادل تجربیات و نیز ارتقای سطح عملکرد رادیویی تأکید شد.
در ادامه اختتامیه این همایش که به همت کرسی قرآن دانشگاه «ملک سعود» و با نظارت «عزام الدخیل»، وزیر آموزش و پرورش و با همکاری مرکز مطالعات قرآنی «تفسیر» عربستان در شهر ریاض برگزار شد، برگزاری جشنواره رسانه‌ای ویژه رادیوهای قرآن کریم به‌منظور بالا بردن کیفیت تولید برنامه‌های رادیویی، امری مهم و ضروری تلقی شد.
شرکت‌کنندگان در این همایش همچنین بر ضرورت بکارگیری و استفاده از استعداد و ظرفیت پژوهشگران، کارشناسان، نویسندگان و علما در بخش رادیو قرآن به‌منظور تولید برنامه‌های قرآنی تأکید کردند.
بر اساس این گزارش، در این همایش بر اهمیت ابتکار و ابداع در زمینه پروژه‌های وقفی به‌منظور سرمایه‌گذاری در مؤسسات آموزشی قرآنی جهت استمرار و موفقیت اهداف آموزشی قرآن تأکید شد.
حمایت و پشتیبانی از دانشجویان ارشد و دکتری رشته قرآن کریم و علوم آن و یاری آنها جهت حضور و مشارکت در همایش علمی و نیز پژوهش‌های علمی از دیگر مواردی بود که در همایش توسعه مطالعات قرآنی بر آن تأکید شد.
همچنین پژوهشگران، علما و افراد حاضر در این همایش، به‌کارگیری فن‌آوری در زمینه آموزش قوانین و شرایط مطالعات قرآنی و نیز گسترش همکاری میان متخصصان مطالعات قرآنی و مؤسسات فنی به‌منظور تضمین کیفیت ابزارهای نوین بکارگرفته شده در زمینه علوم قرآن کریم را بسیار مهم توصیف کردند.

در پایان اختتامیه این همایش، شرکت‌کنندگان عنوان سومین دوره همایش «توسعه مطالعات قرآنی» را «رسانه‌ها؛ در خدمت قرآن و علوم قرآنی» اعلام کردند.
همچنین «عبدالرحمن بن‌معاضه الشهری»، رئیس کمیته برگزاری این همایش در پایان طی گزارشی اعلام کرد: در جریان این همایش چهار روزه، 54 پژوهش مورد بررسی قرار گرفت و در حاشیه آن نیز شاهد برپایی نمایشگاهی با حضور 30 مرکز و مؤسسه فعال در زمینه مطالعات قرآنی از کشورهای مختلف بودیم. در عین حال نیز پنج دوره‌ آموزشی تخصصی در طول این همایش برگزار شد که 140 پژوهشگر خانم و آقا در آن حضور یافتند.

captcha