به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، آیتالله محمدی ریشهری، تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیمالحسنی(ع) در دومین مجمع عالی بسیج استان تهران و در جمع نخبگان و فرهیختگان اقشار بسیج با بیان روایتی در ویژگی یاران حضرت مهدی آل محمد(عج)، در آخرالزمان، اظهار کرد: در زمانی که به ایام فرج نزدیک میشود، با وجود اینکه عدهای از افراد، آسایش خودشان را در فتنه میبینند و میخواهند که از آب گل آلود بیبصیرتی مردم ارتزاق کنند، یاران حضرت مهدی(عج) از جان باختن در راه خدا هیچ ابایی نخواهند داشت و در زمانی که قضای الهی به فرج و ظهور منجی عالم بشریت بیانجامد، آنان بصیرتشان را بر نوک سلاحهایشان قرار میدهند و با پشتوانه بصیرتشان نبرد میکنند.
بنابر اعلام پایگاه اطلاعرسانی آستان مقدس حضرت عبدالعظیمالحسنی(ع)، نویسنده کتاب حکمتنامه بسیج، افزود: نخبه بسیجی کسی است که در حوزه کار و مسئولیت خودش در جهت هرچه بهتر انجام شدن، رهنمودهای رهبر معظم انقلاب که همان عصاره دستورات قرآن و اسلام است، تلاش و فعالیت داشته باشد.
رئیس مؤسسه علمی، فرهنگی دارالحدیث با بیان برجستهترین و مهمترین ویژگیهای یک بسیجی، گفت: در بیان قرآن، حکمت و فلسفه آفرینش، تربیت و پرورش انسان کامل و انسانی است که بتواند ردای خلیفة اللهی را بپوشد و خلیفه خدا در روی زمین باشد.
رئیس دانشگاه قرآن و حدیث با بیان اینکه براساس آیات قرآن، فلسفه مرگ و زندگی و وجود آسمان و زمین و آنچه در روی زمین و آسمان است، این است که انسان آزموده شود و معین شود که چه کسی بهترین کارها را انجام میدهد و به قله بندگی نزدیکتر است، افزود: در میدان آزمایش دنیا، تنها وسیلهای که انسان را به این قله رفیع میرساند، آزمون در میدان عمل و کار و تلاش است.
تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیمالحسنی(ع) در بیان روایتی از امام صادق(ع) اظهار کرد: بهترین عمل، بیشترین عمل نیست، بلکه خوبترین عمل است یعنی عملی که درستتر باشد و از این رو، معیار نخبگی در بسیج و انسان شایسته درستتر عمل کردن است.
رئیس دانشگاه قرآن و حدیث همچنین در بیان روایتی از رسول اکرم(ص)، افزود: نقل شده است پیامبر اکرم(ص) سوره مبارکه ملک را تلاوت فرمودند و در تبیین عبارت شریف «احسن عملا» در آیات ابتدایی این سوره مبارکه، ویژگیهایی را تعیین فرمودند که در واقع معیارهای نخبگی است و هرکس در این خصلتها پیشروتر باشد، نخبهتر و پیشگامتر است و این خصلتها عبارتند از بصیرت، ورع و تقوا و شتاب در اطاعت اوامر الهی است.
محمدی ریشهری بیان کرد: مهم آن عملی است که پشتوانه معرفت و بصیرت داشته باشد و گرنه ارزشی برای انسان نخواهد داشت و عمل بیبصیرت اگر چه فراوان باشد، بی نتیجه است.
رئیس مؤسسه علمی فرهنگی دارالحدیث گفت: بسیجی باید با شناخت و بصیرت فعالیت و مبارزه کند و با ورع الهی همواره در اجرای اوامر الهی پیشگام و پیشرو باشد.
تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم الحسنی علیه السلام افزود: بسیج و بسیجی ویژگیهایی دارد که به تفصیل در کتاب حکمتنامه بسیج آمده است.