کد خبر: 2960906
تاریخ انتشار : ۱۹ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۸:۵۶
رئیس کمیسیون نظارت شورای اسلامی شهر:

انتخابات شورایاری با رویکرد مسجد‌ محوری بزرگترین خدمت به انقلاب است

کانون خبرنگاران نبأ/ محمد عمرانی: پرویز سروری گفت: با انتخاب افراد متدین و مسئول به‌عنوان اعضای شورایاری کمک فراوانی به مساجد می‌کنیم و این ظرفیت بزرگترین خدمت به انقلاب است.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، نشست هم‌اندیشی ائمه جماعات منطقه ۹ با محوریت چهارمین دوره انتخابات شورایاری محلات پایتخت و کمپین «آسمان آبی، زمین پاک» با حضور رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر تهران، رئیس مرکز فعالیت‌های دینی شهرداری تهران و شهردار منطقه ۹ در مسجد فاطمه‌الزهرا(س) محله استاد معین برگزار شد.

 پرویز سروری رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به چهارمین دوره انتخابات شورایاری محلات پایتخت، آن را به عنوان موضوعی بسیار مهم برشمرد و گفت: اقداماتی که مدیریت شهری و شورایاری انجام می‌دهد در راستای تقویت مساجد بوده و در اولویت سیاست‌های شورای شهر تهران نیز قرار دارد.

وی افزود: با انتخاب افراد متدین و مسئول به‌عنوان اعضای شورایاری کمک فراوانی به مساجد می‌کنیم و این ظرفیت به مساجد برمی‌گردد و در واقع کمک بسیار زیادی به حل مشکلات محله می‌کنیم.

سروری با بیان اینکه روز به روز شاهد افزایش قدرت شورایاری‌ها هستیم، اظهار کرد: وجود سراهای محله و بودجه و امکاناتی که در اختیار شورایاری هاست مؤید همین موضوع است و شورایاران بسیاری از معضلات و موضوعات محله را در ارتباط با مدیریت شهری رفع و رجوع می‌کنند.

وی انتخابات شورایاری را با رویکرد مسجد محوری، خدمت بزرگی به انقلاب و نظام دانست و اذعان کرد: در این دوره مساجد حرف اول را می‌زنند و حتی ما در طراحی تبلیغات تلاش کردیم تا آن چیزی را که دین خواسته، رهبر و امام و در واقع تمام مسئولان خواسته‌اند عمل کنیم و تمرکز تحرکات تبلیغی را حول مساجد صورت گرفت.

این عضو شورای اسلامی شهر تهران تأکید کرد: علما و روحانیان می‌توانند در سراهای محله، کلاس‌های قرآن و معارف برگزار کرده و در این فضا می‌توان کارهای بسیار مناسب و مثبتی را طراحی کرد و این موضوع از طریق شورایاری قابل پیگیری است.

وی تصریح کرد: از آنجائی که علما و روحانیان معزز مورد قبول مردم هستند می‌توانند در انتخابات شورایاری نقش‌آفرینی کنند و زمینه لازم را برای حضور انسان‌های صالح، مؤمن، مدیر و مدبر در این عرصه فراهم کنند.

سروری با اشاره به اینکه نمی‌خواهیم انتخابات شورایاری سیاسی شود نیز گفت: نباید بحث1های جناحی و سیاسی در انتخابات وارد شده و به اساس انقلاب لطمه بخورد و اعضا شورایاری باید مشکلات محله را حل کرده و خدمات ایجاد کنند.

رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر تهران ابراز امیدواری کرد: با حضور مؤمنین در انتخابات شورایاری می‌توان از این ظرفیت در مسیر درست و مناسب استفاده کرد و در واقع ظرفیت مناسبی برای انقلاب ایجاد می‌شود و از علما و روحانیان می‌خواهیم که نسبت به این موضوع بی‌اعتنا نباشند و حداقل به مدت چهار سال از این فضا، استفاده مفید و مؤثر داشته باشیم.

وی همچینن با اشاره به تحرکات موجود در منطقه خاورمیانه و اقدامات تروریستی اخیر و دشمنی با نظام جمهوری اسلامی ایران نیز گفت: در حال حاضر جهان اسلام مجذوب مدل جمهوری اسلامی است و برای همین دشمنان سعی دارند تا چهره جعلی از اسلام را به دنیا نمایش دهند و در حال حاضر شرایط بسیار مهم و حساس است.

captcha