کد خبر: 2968362
تاریخ انتشار : ۲۱ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۵

مسجد بهترین مکان برای انسان سازی است

گروه اجتماعی: مسئول دبیرخانه کانون‌های مساجد گیلان گفت: مسجد بهترین مکان برای انسان سازی است که هم در خودسازی و هم در دیگرسازی جامعه نقش ارزنده‌ای ایفا می‌کند.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، حجت ا لاسلام والمسلمین سلیمان پورابراهیم، مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد گیلان دیروز،20 اسفند در آیین تجلیل از فعالین کانون‌های مساجد استان که در مجتمع خاتم الانبیاء(ص) برگزار شد، با اشاره به اینکه 18اسفند بیست و دومین سالگرد تاسیس کانون ها مساجد بود، اظهار کرد: باید علاوه بر کمیت افزایی به کیفیت کانون های فرهنگی و هنری مساجد نیز بیفزاییم.

مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد گیلان با بیان اینکه بیش از 700 کانون فرهنگی و هنری مساجد در استان گیلان تاسیس شده است، افزود: در این مراسم از 60 کانون منتخب استان در سال 93 تجلیل می شود.

حجت الاسلام پورابراهیم با تاکید بر اهمیت نقش ائمه جماعت در پویایی مساجد، تصریح کرد: اگر ائمه جماعت در مساجد نباشند خیلی از برنامه ها با کیفیت مطلوب برگزار نمی شوند با رهنمودها و برنامه ریزی های این افراد است که اجرای برنامه های مختلف فرهنگی و هنری در مساجد با کیفیت خوبی برگزار می شوند.

وی با بیان اینکه بیش از 42هزار نفر در تابستان در کلاس های کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان شرکت کردند، ادامه داد:کانون های فرهنگی و هنری مساجد در سراسر استان 242 کتابخانه دارد که 86 بسته و بقیه باز هستند.

مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد گیلان با اشاره به فعالیت 23 کانون تخصصی، گفت: 39 خانه نور در سراسر استان فعال می باشد، 68درصد کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان در روستاها مستقر هستند و بیشترین کانون ها در رشت و رودبار می باشند.

حجت الاسلام با اشاره به فعالیت 60 هسته پژوهش کانون های مساجد در استان سرانه کانون های جدیدالتاسیس را 1میلیون و 100هزار تومان عنوان کرد و یادآور شد: سالروز تاسیس کانون های فرهنگی و هنری مساجد برای اولین بار در تقویم کشور ثبت می شود.

وی با بیان اینکه مسجد بهترین مکان برای انسان سازی است که هم در خودسازی و هم در دیگرسازی جامعه نقش ارزنده‌ای ایفا می‌کند، اضافه کرد: برای ظهور امام زمان (عج) جامعه باید مهیا شود، خودسازی و دیگرسازی دو عنصر اصلی زمینه ساز ظهور امام زمان در جامعه است.

این مقام مسئول با بیان اینکه انسان‌ها باید برای تزکیه نفس خود تلاش کند، گفت: هنگامی که انسان‌ها رفتار و منش خود را اصلاح کنند، جامعه نیز اصلاح خواهد شد.

مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد گیلان با بیان اینکه افتخار آفرینان جامعه در مساجد رشد یافته‌اند و توانستند حماسه بیافرینند، ادامه داد: در دوران دفاع مقدس، جوانان ما در همین مساجد پرورش یافته و سرداران دفاع مقدس شدند.

وی با بیان اینکه مسجد محل آموزش انسان است و آموزش‌های مورد نیاز جامعه را ارائه می‌دهد خاطرنشان کرد:‌ یکی از مشکلات فعلی کانون‌های مساجد این است که ارزیابی در کانون مساجد نیست چرا که با ارزیابی نقاط ضعف و قوت کانون‌ها شناسایی خواهد شد.

captcha