کد خبر: 2979787
تاریخ انتشار : ۲۳ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۰

تجلیل از خانواده‌های قرآنی کارکنان مالک اشتر اراک

گروه فعالیت‌های قرآنی: مراسم تجلیل از خانواده‌های قرآنی کارکنان مالک اشتر اراک با حضور جمعی از مسئولان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)از استان مرکزی، حجت الاسلام صفر قربان‌پور، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان مرکزی پنجشنبه، 21 اسفند در مراسم  تجلیل ازخانواده‌های قرآنی کارکنان مرکز آموزش مالک اراک سخنانی بیان کرد.

وی با اشاره به روایتی در عظمت شأن حضرت زهرا(س)از بیان پیامبر اکرم(ص)که فرمود؛ محبت فاطمه(س)در 100 موضع برای انسان‌ها مفید است و اینکه حب فاطمه موجب ورود افراد در بهشت و همراهی با پیامبرگرامی اسلام(ص)است افزود: در عالم وجود خداوند برای تأمین سعادت بشر دو گوهر گرانبها قرار داده است یکی با عنوان ثقل اکبر یعنی قرآن مجید و دیگری ثقل اصغر یعنی اهل بیت(ع) است که سعادتمندی افراد بشر در گرو عمل به دستورات آنهاست.

قربان‌پور ادامه داد: خانواده بر اساس یک تقسیم بندی در چهار مرحله خانواده متزلزل، خانواده متلاشی، خانواده متعادل و خانواده متعالی قرار می‌گیرد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان در پایان، خاطرنشان کرد: از دیدگاه اسلام خانواده‌ها باید تلاش کنند که به قله تعالی دست پیدا کنند و از مرحله متعادل به متعالی برسند و نمونه‌ها و الگوی شایسته آنان نیز علی و فاطمه زهرا(س) و فرزندان آن حضرت هستند.

captcha