کد خبر: 2979811
تاریخ انتشار : ۲۳ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۱:۵۹

انرژی جهادگران دانشگاهی برای عمل به رسالت‌ها، عیار قرآنی است

گروه اجتماعی: رئیس جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی گفت: انرژی جهادگران دانشگاهی برای عمل به رسالت‌ها عیار قرآنی است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن‌(ایکنا) از آذربایجان غربی، ‌ولی عاقلی، رئیس جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی در همایش جهادگران دانشگاهی که صبح امروز، 23 اسفند در سالن کنفرانس مجتمع تحقیقاتی و آموزش عالی واحد برگزار شد با اشاره به مطلب فوق افزود: چشم‌انداز تک تک جهادگران در عرصه‌های فرهنگی، پژوهشی، آموزشی و رسانه‌ای با روحیه و انگیزه قرآنی غنی و مضاعف می‌‌شود.
وی‌ با اعلام اینکه جهاد دانشگاهی خالق عملی تعالی با تلفیق تخصص و تعهد است، افزود: روح عمل جهادگران با انس و الفت ارزش‌های دینی و قرآنی برای حل مشکلات و پر کردن خلأ‌ها و نیازها و گام برداشتن در توسعه است.
رئیس جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی گفت: جهاد دانشگاهی با زمینه  فرهنگی و اقتصاد مقاومتی و با مدیریت جهادی می‌تواند الگویی برای برخی از نهادها و دستگاه‌های اجرایی باشد.
وی افزود: بازدید مسئولان کشوری و استانی در سفرهای استانی خود از مراکز و دستاوردهای‌های مختلف جهاد دانشگاهی به‌عنوان یکی از مراکز منتخب، نشان از اهمیت و حساسیت این نهاد انقلابی دارد که از بدو تأسیس تا‌کنون توانسته به جایگاه شایسته‌ای در سطح کشور دست یابد.
وی ادامه داد: مسئولان محترم کشوری و استانی، همیشه در جلسات تخصصی و عمومی و بازدید‌های خود، جهاد دانشگاهی را به‌عنوان الگو برای سایر دستگاه‌ها عنوان می کند که این خود مهر تأییدی برای چندین دهه فعالیت علمی، فرهنگی و آموزشی جهاد دانشگاهی استان ددر عرصه‌های مختلف جامعه است.
عاقلی با اشاره به اینکه جهاد دانشگاهی استان از بدو تأسیس تا‌کنون از نهالی جوان به درختی تنومند و پرشاخه تبدیل شده است، افزود: میوه و ثمره این درخت تنومند به بار نشسته و می‌تواند نویدی برای حضور در عرصه‌های مختلف فرهنگی، قرآنی‌، علم و فناوری در سطح جامعه باشد.
رئیس جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به نقش و اهمیت علم در حوزه‌های مختلف جامعه اظهار کرد: در گذشته همیشه موضوع اصلی انشا‌ءها در مدارس «علم بهتر است یا ثروت» مطرح بود  ولی امروزه چگونگی تولید ثروت از طریق علم در اقتصاد دانش محور مطرح است علوم دانش‌بنیان با تبدیل علم به چرخه کاربردی مؤلفه اصلی تولید ثروت و محرک اصلی چرخه اقتصادی جامعه تبدیل شده است پایه و اساس ثروت، علم است.
وی افزود: جهادگران دانشگاهی با تکیه بر این اصل توانسته‌اند در کشور مدیریت کرده و از سال‌های قبل این موضوع را سرلوحه برنامه توسعه خود قرار دادند و زمینه را برای رشد و بالندگی کشور فراهم کنند.
وی با اشاره به اینکه تنها 15 درصد اعتبارات جهاد دانشگاهی از محل بودجه دولتی تأمین می‌شود، افزود: 85 درصد اعتبارات جهاد دانشگاهی با تلاش جهادی پژوهشگران و اعضای جهادگر تأمین می‌شود و همین درآمد را صرف فعالیت‌های علمی، پژوهشی، فرهنگی و آموزشی در سطح جامعه می‌کند که در این راستا نه تنها باری بر دوش دولت نیست بلکه می‌تواند به‌عنوان یک الگوی مدیریتی با زمینه  فرهنگی و جهاد اقتصادی برای سایر دستگاه‌ها و  بازوی تأثیرگذار نظام، در راستای اهداف متعالی نظام و چشم‌انداز توسعه کشور گام بر‌می‌دارد.
در این مراسم از زحمات 30 ساله دو تن از جهادگران دانشگاهی که به افتخار بازنشستگی در این نهاد انقلابی نائل شده بودند با اهدای تندیس و لوح یادبود تقدیر و قدردانی شد.

captcha