کد خبر: 2980832
تاریخ انتشار : ۲۳ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۲:۲۷

اعلام اسامی برگزیدگان بخش پسران مسابقات قرآن دانش‌آموزی منطقه ۳ خوزستان

گروه فعالیت‌های قرآنی: اسامی برگزیدگان بخش پسران جشنواره قرآن، نماز و عترت منطقه ۳ استان خوزستان در رشته‌های نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه اعلام شد.

بهزاد جعفرزاده، معاون پرورشی اداره آموزش و پرورش شهرستان گتوند در گفت‌وگو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، به معرفی اسامی برگزیدگان بخش پسران جشنواره قرآن، نماز و عترت منطقه ۳ استان خوزستان در رشته‌های نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه پرداخت.

وی با بیان اینکه در رشته نهج‌البلاغه در پایه هفتم محمد سردابی رتبه نخست را کسب کرده است، افزود: یوسف چمن‌آرا و حسین حیدری به صورت مشترک در جایگاه دوم قرار گرفته‌اند، همچنین سید محمدامین عسکری رتبه سوم را از آن خود کرد.

معاون پرورشی اداره آموزش و پرورش شهرستان گتوند با اشاره به اینکه در پایه هشتم محمدرضا رضایی رتبه نخست را از آن خود کرد، گفت: سعید نجفی و عرفان علی‌بخشی به صورت مشترک در جایگاه دوم قرار گرفتند و میلاد حسینی و علی اورک‌نژاد رتبه سوم را از آن خود کردند.

جعفرزاده عنوان کرد: در پایه اول متوسطه علی چعب، کیومرث صغری و احمدرضا خوشخو و در پایه دوم متوسطه رضا صادقی‌جو، حسین شفیع و مسلم آذر به ترتیب رتبه‌های اول تا سوم هر پایه را در رشته نهج‌البلاغه از آن خود کردند.

معاون پرورشی اداره آموزش و پرورش شهرستان گتوند در ادامه با اشاره به اینکه محمد صیادنژاد، آرمان ذوالفقاری و علی قیصری در پایه سوم متوسطه حائز رتبه‌های اول تا سوم  این رشته شده‌اند، گفت: ایمان کریم تباح‌فر، سینا شامخ و سید مجتبی داودی در پایه چهارم متوسطه به ترتیب رتبه‌های اول تا سوم را به خود اختصاص داده‌اند.

وی از انتخاب مهدی چهارمحالی، علی علیزاده و سجاد عبدالهی در پایه هفتم در رشته صحیفه سجادیه خبر داد و گفت: در پایه هشتم محمدرضا حاجی‌پور، مهدی رحیمی و مهدی سروستانی در این رشته رتبه‌های اول تا سوم را به خود اختصاص داده‌اند.

جعفرزاده در ادامه با اشاره به اینکه محمدرضا پوراسد، حمیدرضا لطیفی و محمدرضا احمدی‌مطلق حائز مقام اول تا سوم پایه اول متوسطه شده‌اند، افزود: در پایه دوم متوسطه امیرحسین ناظری و آرمان معتمدی مقدم نفرات اول و دوم شده‌اند و در جایگاه سوم هیچ دانش‌اموزی امتیاز لازم را به دست نیاورد.

معاون پرورشی اداره آموزش و پرورش شهرستان گتوند در پایان با بیان اینکه محمدکاظم احمدی‌مطلق، امین سزاری و علی‌محمد میرالی به ترتیب نفرات اول تا سوم رشته صحیفه سجادیه شده‌اند، افزود: در پایه چهارم علی محمدپور موفق به کسب رتبه نخست شده است و در این پایه تحصیلی هیچ دانش‌آموزی موفق به کسب امتیاز لازم جهت کسب رتبه‌های دوم و سوم نشده است.

captcha