کد خبر: 2985102
تاریخ انتشار : ۲۴ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۸:۰۹
معاون استاندار لرستان:

کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد چشم‌انداز مناسبی برای خود ترسیم کنند

گروه اجتماعی: اصلانی با بیان این‌که کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد باید چشم‌انداز مناسبی برای خود ترسیم کنند، افزود: کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد باید با برنامه‌ریزی مناسب جهت دست‌یابی به اهداف خود تلاش کنند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، محمد اصلانی، معاون عمرانی استاندار لرستان عصر دیروز، 23 اسفند در همایش تجلیل از فعالان کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد استان در خرم‌آباد، گفت: مدیران کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد باید در پاسخ به این سؤال که چه‌کار باید بکنیم، چشم‌انداز مناسبی برای خود ترسیم کنند.

وی با بیان این‌که در قرآن‌ کریم عبادت تنها فلسفه وجودی انسان و چشم‌انداز وی ترسیم شده است، اظهار کرد: ما مسلمانان باید بر مبنای آموزه‌های دینی و مفاهیم دینی خداوند متعال را عبادت کنیم.

معاون عمرانی استاندار لرستان‌ ادامه داد: هیچ منبایی ارزشمندتر از قرآن برای تعیین چشم‌انداز زندگی و برنامه‌ریزی وجود ندارد.

وی با تجلیل از فعالیت کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد لرستان، افزود: کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد باید با برنامه‌ریزی مناسب جهت دست‌یابی به اهداف خود تلاش کنند.

اصلانی‌ با بیان این‌که ایمان و عمل موجب تقویت برنامه‌ها می‌شود، بیان کرد: جهت برنامه‌ریزی درست باید به برنامه‌های خود ایمان داشته و به آن عمل کرد.

وی افزود: در این راستا انتظار می‌رود کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد برنامه جامع و کاملی را از برنامه‌های خود ارائه دهند.

معاون عمرانی استاندار لرستان‌ بیان کرد: با ارائه این برنامه معاونت عمرانی استانداری لرستان جهت حمایت از برنامه‌های خوب کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد اعلام حمایت می‌کند.

یادآور می‌شود، در این مراسم که با حضور جمعی از مسئولان استان لرستان در خرم‌آباد برگزار شد، از 50 نفر از فعالان کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد لرستان با اهدا‌ لوح تقدیر و هدایایی تجلیل شد.

captcha