کانون خبرنگاران نبأ/ علیاکبر ملکی: حجتالاسلام حیدر علی یوسفزاده در سلطانآباد بیان کرد: باید معنویت در آموزش و پرورش تقویت شود و معلمان به جای اینکه افکار را انتقال دهند، اندیشیدن را به دانشآموزان بیاموزند و آنها را به قدرت تولید فکر برسانند.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، حجتالاسلام حیدرعلی یوسفزاده، نماینده ولیفقیه در شهرستان خوشاب در دیدار با معلمان پرورشی شهرستان خوشاب، اظهار کرد: هدف از بعثت پیامبر گرامی(ص) تزکیه و پرورش و تعلیم انسانها بوده و در سه جا از قرآن از جمله آیه 2 سوره جمعه، پرورش بر تعلیم مقدم است.
نماینده ولیفقیه در شهرستان خوشاب در این دیدار که در دفتر امامجمعه برگزار شد خطاب به مسئولان پرورشی تأکید کرد: باید معنویت در آموزش و پرورش تقویت شود و معلمان به جای اینکه افکار را انتقال دهند، اندیشیدن را به دانشآموزان بیاموزند و دانشآموزان را به قدرت تولید فکر برسانند.
امامجمعه سلطانآباد در پایان تصریح کرد: فرهنگ کتاب و کتابخوانی به صورت جدی پیگیری شود و مطالعه از طریق فضای مجازی نباید جایگزین کتابخوانی شود. براساس نظر کارشناسان مطالعه از طریق فضای مجازی قدرت تفکر از مطالعه کننده میگیرد.