کد خبر: 3007540
تاریخ انتشار : ۲۷ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۳:۰۸

راه‌اندازی دفاتر حمایت حقوقی و قضایی امر به‌معروف در خراسان جنوبی

گروه اجتماعی: رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح خراسان جنوبی به راه‌اندازی دفاتر حمایت حقوقی و قضایی امر به‌معروف و نهی از منکر در شهرستان‌های استان اشاره کرد و گفت: همچنین، در این راستا نیز بر جلسات شهرستان‌ها نیز نظارت لازم صورت می‌گیرد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان جنوبی، سیدمحمد محمودی، معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری خراسان جنوبی امروز، 27 اسفندماه در نشست شورای معاونان ستاد احیا استان با اشاره به اینکه در سال آینده با شناسایی مهمترین معروفات و منکرات اداری در پیشبرد برنامه‌های ستاد موفق‌تر خواهیم بود، گفت: امسال برنامه‌های ابلاغی و همچنین اقدامات لازم در حوزه امر به‌معروف و نهی از منکر در حوزه ادارات و سازمان‌های استان اجرایی شده است.



کاظم لطفیان، معاون امور تشکل‌ها و سازمان‌های مردم نهاد ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر خراسان جنوبی گفت: در سال‌جاری موضوعات «تذکرلسانی، برگزاری نشست‌ با بازاریان و اصناف و همچنین، ارتباط با هیئت‌های مذهبی و روحانیون» در مورد برنامه‌های امر به معروف و نهی از منکر برگزار شده است.



وی عنوان کرد: امسال اقدامات میدانی در حوزه فضای شهری در بخش تذکرلسانی صورت گرفته است که بازتاب‌های خوبی داشته است.



مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی اظهار کرد: در سال آینده در نظر داریم با همکاری شهرداری بیرجند در زمینه گسترش فرهنگ «امر به‌معروف و نهی از منکر و تذکر لسانی» تبلیغات و اطلاع‌رسانی شهری انجام شود.



علی رضایی، معاون برنامه‌ریزی و اشتغال استاندار خراسان‌ جنوبی گفت: امسال مشکل خاصی در حوزه پشتیبانی ستاد احیای امر به‌معروف و نهی از منکر استان نداشته‌ایم و براساس برنامه‌های اجرا شده به نسبت کشوری دارای عملکرد خوبی هستیم.



وی بیان کرد: در سال‌ جاری نظارت خوبی در حوزه شهرستان‌ها به‌منظور اجرای برنامه‌های ستاد امر به‌معروف و نهی از منکر صورت گرفته است.



غلامرضا نصرتی، رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح خراسان جنوبی در این نشست به راه‌اندازی دفاتر حمایت حقوقی و قضایی امر به‌معروف و نهی از منکر در شهرستان‌های استان اشاره کرد و افزود: همچنین، در این راستا نیز بر جلسات شهرستان‌ها نیز نظارت لازم صورت می‌گیرد.



محمد مطهری‌فر، معاون فرهنگی ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر خراسان جنوبی در این نشست طی گزارشی به اقدامات فرهنگی صورت گرفته در سال‌جاری اشاره کرد و افزود: طرح‌های فرهنگی خوبی در سال‌جاری تهیه و تدوین شده است که امیدواریم در سال آینده با حمایت مسئولان در سطح استان اجرایی شود.



محمدرضا رفیعی، مسئول طرح تذکرلسانی ستاد احیای امر به‌معروف و نهی از منکر خراسان جنوبی در پایان این نشست از فعالیت انجام شده طی مدت برگزاری نمایشگاه بهاره بیرجند گزارشی ارائه کرد.

captcha