کد خبر: 3024934
تاریخ انتشار : ۰۲ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۵:۴۳
سیدمحسن موسوی‌بلده:

تضمین آینده نهضت قرآنی کشور با پرورش استعدادهای برتر قرآنی + فیلم

گروه فعالیت‌های قرآنی: استاد و پیشکسوت قرآنی کشورمان گفت: پرورش استعدادهای درخشان قرآنی موجب تضمین آینده نهضت قرآنی کشور می‌شود.

سیدمحسن موسوی‌بلده، استاد و پیشکسوت قرآنی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با بیان این مطلب اظهار کرد: نمی‌توانم نگرانی خود را از این بابت پنهان کنم که ممکن است در طول زمان، آن اقبال و توجهی که باید نسل‌ نو و نوجوانان و جوانان به قرآن داشته باشند، کاهش یابد و کم شود.
وی افزود: ممکن است در آینده دچار این مشکل شویم که نوجوانان و جوانان به عنوان آینده‌سازان و امیدهای آینده کشورمان، اقبال کمی نسبت به تلاوت و حفظ قرآن داشته باشند و به نظر می‌رسد برای جلوگیری از بروز این مشکل باید رسانه‌ها وارد عمل شوند و بسیار فعال‌تر عمل کنند.

رسانه مروج قرآن در بین نوجوانان باشند
موسوی‌بلده ادامه داد: رسانه‌ها به ویژه صداوسیما که در صدر رسانه‌ها قرار دارد باید بتوانند فعالیت‌های قرآنی را به مردم نشان دهند و با معرفی چهره‌های شاخص قرآنی به مردم علاوه بر اینکه عامل تشویق بیشتر این چهره‌ها به فعالیت‌های قرآنی شوند، عموم مردم و نوجوانان و جوانان را نیز به سمت انجام فعالیت‌های قرآنی هدایت کنند.
وی یادآور شد: اگر مردم ببینند در فعالیتی که موفق شده‌اند دیده می‌شوند و در آن فعالیت، چهره شده‌اند درمی‌یابند که آن فعالیت دروغ نیست و جامعه و مسئولان توجه خاصی نسبت به چهره‌های شاخص در آن فعالیت دارند. انسان‌ها دوست دارند دیده شوند پس رسانه‌ها باید کمک کنند تا افرادی که در حوزه قرآن فعالیت دارند هم دیده شوند.

اهمیت تشویق
این استاد و پیشکسوت قرآنی در ادامه گفت: خود خدا هم دوست دارد دیده شود البته این به نفع انسان‌ها است که خدا را ببینند و او را شکر کنند؛ انسان‌ها این حس را دارند که اگر دیده شوند و بدانند که سعی و تلا‌ش‌شان مورد توجه است بیشتر تشویق می‌شوند تا آن کار را ادامه دهند.
وی عنوان کرد: صداوسیما و دیگر رسانه‌ها باید فعالیت عمیقی در جهت معرفی چهره‌های موفق قرآنی داشته باشند تا بتوانند نوجوانان و جوانان را به فعالیت‌های قرآنی جذب کنند.

موفقیت برنامه تلویزیونی اسراء در معرفی استعدادهای برتر
موسوی‌بلده با اشاره به مسابقه تلویزیونی «اسرا» که از شبکه قرآن سیما پخش می‌شود، گفت: مسابقه تلویزیونی اسرا رقابت سالمی بین نوجوانان و جوانان ایجاد می‌کند و نقش بسیار مؤثری در کشف استعداد قرآنی نوجوانان و جوانان سراسر کشور دارد که البته این برنامه‌ها باید توسعه پیدا کند.
وی در این بخش از سخنان خود به اردوی استعدادهای درخشان قرآنی که سال گذشته توسط سازمان دارالقرآن الکریم برگزار شد، گفت: برگزاری این اردوها که با حضور نوجوانان و جوانان با استعداد قرآنی از سراسر کشور برگزار می‌شود حرکت بسیار خوبی است که موجب ارتقای فعالیت‌های قرآنی می‌شود.
این استاد و پیشکسوت قرآنی در پایان عنوان کرد: اگر سازمان‌های دیگر نیز برنامه‌ای در جهت پرورش استعدادهای قرآنی دارند حرکت بسیار خوبی را دنبال می‌کنند و باید بدانند که این حرکت‌های خوب و بنیادی برای تضمین آینده نهضت قرآنی کشور بسیار مؤثر خواهد بود.

captcha