کد خبر: 3040120
تاریخ انتشار : ۰۵ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۴:۲۶

بهار فاطمی، نویدی برای داشتن سالی معنوی و ولایی است

گروه اجتماعی: امام جمعه بجنورد گفت: بهار فاطمی، نویدی برای داشتن سالی همراه با برکات معنوی و ولایی است.

حجت‌الاسلام ابوالقاسم یعقوبی، امام جمعه بجنورد، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان شمالی، اظهار کرد: سال پیش رو با تکریم از مقام شامخ حضرت صدیقه طاهره، فاطمه زهرا(س) آغاز و با یاد و نام حضرتش به پایان می‌رسد.
وی افزود: سال ۱۳۹۴ با بهار فاطمی، نویدی برای داشتن سالی همراه با برکات معنوی و ولایی است، خدای رحمان نوید میلاد سال نو را بر دوش نسیم بهاری گذاشت تا این امانت سبز را به رسم آغاز، به انسان سپارد.
حجت‌الاسلام یعقوبی ادامه داد: نوروز نشانه سبز شدن دل‌ها و قلب‌ها و نوید تازه شدن روح انسان در کالبد زمان است و از خداوند متعال می‌خواهم که سال جدید را سال ظهور منجی عالم بشریت حضرت حجت (عج ) قرار داده و زمینه افول و شکست قدرت‌های استکباری و ایادی مرتجع آنان را فراهم آورد.
وی با اشاره به نامگذاری سال جدید از سوی مقام معظم رهبری، افزود: رجاء واثق دارم سال جدید با همدلی بین مسئولان و خدمتگزاران این استان شاهد شکوفایی این خطه از ایران اسلامی باشیم .

captcha