کد خبر: 3050265
تاریخ انتشار : ۰۸ فروردين ۱۳۹۴ - ۰۷:۵۹

برگزاری ویژه‌برنامه «شمیم فاطمی، نسیم بهاری» در کاشان

کانون خبرنگاران نبأ/ جواد کریمی: مدیر حوزه‌های علمیه کاشان در ویژه‌برنامه «شمیم فاطمی، نسیم بهاری» در کاشان به تشریح جایگاه اخلاق، محبت و احترام در خانواده پرداخت.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، حجت‌الاسلام منصور فرجی، درهفتمین شب نوروز 94 در ویژه‌برنامه «شمیم فاطمی، نسیم بهاری» در کاشان، محبت کردن، عشق ورزیدن، رفتار و اخلاق پسندیده، استفاده از الفاظ زیبا و بکار بردن بهترین کلام نیکو را از جمله شیرینی زندگی و فضایی امن در محیط خانواده برشمرد.

وی اظهار کرد: اگر عشق، محبت و رفتارهای زیبا از محیط خانواده دور شود زندگی تکراری شده و تکراری شدن به زندگی آسیب خواهد رساند. افسردگی، سرد شدن از زندگی و الفاظ نازیبا از دلایل آسیب‌رسانی زندگی‌های تکراری است.

مدیر حوزه‌های علمیه کاشان اظهار کرد: زندگی‌های شیرین، لذت‌بخشی خود را در مقابل همسرانی که به عنوان امانت به دست یکدیگر سپرده شده و به‌خوبی از آنها نگهداری می‌کنند در مراحل زیبا زندگی کردن نمایان می‌شود.

حجت‌الاسلام فرجی، احترام و حرمت‌های همسرداری در مقابل فرزندان را یک نوع زیبا زندگی کردن دانست و افزود: رفتارهای زشت بایستی با زیبا زندگی‌کردن از ذهن‌ها پاک شود. مردها بایستی در شب اول زندگی خود بدانند که همسرانشان به عنوان امانت به زندگی‌شان ورود پیدا کرده‌اند؛ این دید و نگاه در زندگی زوجین، زیبا زندگی‌کردن و زیبا برخورد کردن را به همراه دارد.

مدیر حوزه‌های علمیه کاشان با بیان اینکه اخلاق نیکو به عنوان هدیه‌ای الهی در وجود همه انسان‌هاست، گفت: رفتار نیکو، اخلاق خوش و الفاظ زیبا را در گرمی زندگی و شخصیت پروری فرزندان حائز اهمیت دانست.

حجت‌الاسلام فرجی، ضمن اشاره به احترام زن و شوهر در زندگی یادآور شد: در ازدواج کردن یک خانم به عنوان اینکه، یک آن امانت خداست و دیگر اینکه امانت مردم است به همسرانشان سپرده می‌شوند. به فرموده پیغمبر(ص) هیچ مردی حق ندارد به همسرش اُف بگوید. زن امانت، امانتدار و مربی فرزندان است؛ بایستی به شخصیت زن احترام گذاشت.

حجت‌الاسلام فرجی، احترام و شخصیت‌پروری را به عنوان 2 اصل مهم در زندگی برشمرد و اظهار کرد: احترام گذاشتن موجب تکامل زندگی و شیرین‌ترشدن محیط خانواده می‌شود.

یادآور می‌شود، پخش صلوات خاصه ثامن الحجج(ع)، اجرای برنامه زورخانه‌ای، موسیقی توسط هادی اسکندری، اجرای تئاتر طنز توسط رضا رادبخت و صادق پور، سخنرانی علی هاشمی طاهری، عضو شورای اسلامی شهر از دیگر برنامه‌های «شمیم فاطمی، نسیم بهاری» ویژه گردشگران و میهمانان نوروزی است که هر شب بعد از نماز مغرب و عشا توسط سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری کاشان در بهار 94 در پارک آیت‌الله مدنی برگزار می‌شود.

captcha