به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) به نقل از سایت اینترنتی «مرآة البحرین» این مجله گزارش داد: «اسماء درویش»، فعال بحرینی پس از گذشت دو هفته از بازداشت ناگهانی همسرش توسط پلیس شهر ستره در 16 فوریه 2015 توانست شوهرش را ببیند.
فارن پالیسی نوشت: اینکه افراد نقابدار با خودروهای زرهی و شمار زیادی پلیس مسلح وی را بازداشت کردند به اندازه کافی درد آور است، اما آنچه حسین جواد، همسر درویش پس از مدتی گفت نگرانکنندهتر به نظر میرسد. به رغم آنکه حسین جواد(پرویز) مردی آرام و معمولا قوی است اما گریست وقتی به یاد میآورد که چطور حقوقش توسط نیروهای بحرینی نقض شد.
افراد او را به ساختمان اداره تحقیقات جنایی در منامه پایتخت بحرین آوردند و کتک زدند. درویش گفت، لباسهای حسین را در آورده، از وی فیلمبرداری کرده و عکس گرفتند.
جواد به همسرش گفت که در جریان بازجویی روزمره که تا 12 ساعت ادامه داشت به طور شبه مستمر در معرض خشونت قرار داشت و این خشونت گاهی تا حد آزار جنسی و تهدید میرسید.
پایگاه اینترنتی «التقریر» نیز نوشت، این فرد در یک زندان بسیار سرد قرار داده شد، نگهبانان او را میزدند، صدای فریاد زندانیان دیگر که به خاطر شکنجه با شوک الکتریکی بود، شنیده میشد.
بازجویان به وی گفتند اگر به انجام جرم علیه رژیم اعتراف نکند با این رفتار مواجه خواهد شد.
همسرش نیز همین کار را کرد و در زمان حاضر در بازداشتگاه «الحوض الجاف» در شهر منامه در انتظار محاکمه است.
این مجله آمریکایی افزود: اظهارات جواد برای همسرش مشخص بود، وی به عنوان عضو سازمان حقوق بشر اروپا بحرین گفت که به خوبی میداند قربانیان دستگاه امنیتی سرکوبگر در این رژیم خلیجی معمولا در زمینه نقض حقوقشان در زمان بازداشت شکایت دارند.
وی گفت، موضوع شکنجه در بحرین موضوعی پنهان نیست. گزارش سال 2010 دیدبان حقوق بشر حاکی از شیوه های منظم بدرفتاری از یک دهه قبل می باشد، این نقض یک سال پس حمله به تظاهرکنندگان هوادار دمکراسی در سال 2011 احیا شد.
فارن پالسی خاطرنشان کرد: رژیم بحرین از سال 2007 برای تحقق اهداف خود در زمینه اعتراف افراد مظنون امنیتی بارها به شکنجه روی آورد.
موضوع استفاده از تجاوز جنسی، وادار ساختن فرد به اعتراف و شکنجه پس از اعتراضات سال 2011 که عربستان به سرکوب آن کمک کرد، دیگر بار مطرح شد.