
سرهنگ سیدرحمان موسوی، معاون اجتماعی نیروی انتظامی خوزستان، در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، با اعلام اینکه پیکر سه شهید ناجا که در حادثه حمله مسلحانه افراد ناشناس به ایستگاه نوروزی نیروی انتظامی در حمیدیه به شهادت رسیدند؛ امروز 15 فروردین در این شهرستان تشییع شد، گفت: نماز میت پیکر شهدای این حادثه را آیتالله موسوی جزایری نماینده ولی فقیه در خوزستان اقامه کرد.
وی ادامه داد: مراسم خاکسپاری سرباز وظیفه «شهید علی جلیزی» امروز در حمیدیه انجام شد. همچنین سرباز وظیفه «شهید عماد منصوری» در اهواز به خاک سپرده شد و مراسم خاکسپاری استوار دوم «سجاد رشیدی» از نیروهای کادر نیروی انتظامی نیز عصر امروز، در شهرستان ایذه برگزار خواهد شد.
معاون اجتماعی نیروی انتظامی خوزستان گفت: دو مجروح این حادثه نیز اکنون در بیمارستان به سر میبرند و حال عمومی آنان خوب گزارش شده است.
موسوی اظهار کرد: تیمهای آگاه و خبرهای برای پیگیری این حادثه تشکیل شده و کار خود را از ساعات ابتدایی پس از وقوع حادثه آغاز کردهاند. با تلاش شبانهروزی نیروهای انتظامی، به محض شناسایی و دستگیری عوامل این حادثه، موارد لازم به اطلاع عموم مردم خواهد رسید.