کد خبر: 3085184
تاریخ انتشار : ۱۵ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۴:۲۱
مدیرکل ارشاد خراسان شمالی:

همدلی و هم‌زبانی رکن اساسی پیشرفت کشور است

گروه سیاسی: همدلی و همزبانی رکن اساسی پیشرفت کشور است و این راهبرد باید همواره مدنظر همگان قرار گیرد.

حسین ثابت قدم وحید، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان شمالی، بیان کرد: نامگذاری‌هایی که در ابتدای هر سال توسط مقام معظم رهبری انجام می‌شود، نشان از عزم ملی مردم کشور و سمت و سوگیری نظام در راستای شعار آن سال است.
وی ادامه داد: این نامگذاری‌ها براساس مقتضیات زمان و بسیار حکیمانه انجام می‌شود و امسال همدلی و همزبانی به‌عنوان رکن اساسی پیشرفت کشور اعلام شده است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی گفت: دین، محور وحدت دولت و مردم است و اگر دولت و مردم براساس مجموعه ارزش‌های فرهنگ دینی حرکت کنند زمینه حل مسائل و رشد و توسعه کشور فراهم خواهد شد و دشمنان نظام بیش از گذشته مأیوس خواهند شد.
مدیرکل فرهنگ وارشاد اسلامی خراسان شمالی بر گسترش فرهنگ همدلی و همزبانی در میان طیف‌های مختلف جامعه حتی در میان خانواده‌ها، محیط‌های اداری، کارگری، رسانه‌ای و غیره تأکید کرد.
ثابت‌قدم وحید با اشاره به اینکه حفظ آرامش و تداوم امنیت ملی ایران خواسته آحاد و اقشار و اقوام مختلف ایران است، افزود: همه می‌دانند که بستر توسعه اقتصادی و آبادانی ایران امنیت و وحدت ملی است، نعمتی که باید با هوشیاری و بیداری ملت و دولت که بایداز آن نگهبانی و پاسداری کنیم.
وی اظهار کرد: تبیین برنامه‌های اجرایی کلان در کشور و شفاف‌سازی دلایل آنها از سوی دولت، موجب اعتماد و همراهی بیشتر مردم و تقویت انگیزه عمومی برای همدلی و همکاری با دولت می‌شود.
ثابت قدم وحید اضافه کرد: در حقیقت مردم با دریافت ذهنیت صحیح از برنامه‌های کلان و راهبردی دولت می‌توانند هم‌صدا و همدل با دولت، مشکلات مقطعی برای ایجاد گشایش‌های پایدار را تحمل کنند.
وی  گفت: در تلاشیم تا با برنامه‌ریزی و همت هر چه بیشتر با مشارکت فعالان حوزه فرهنگ و هنر و استفاده از زبان هنر که ابزار رسایی برای انتقال مفاهیم است، در راستای تحقق شعار سال جاری گام برداریم.

captcha