به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا)، محمدعلی سرلک، رئیس دانشگاه پیام نور امروز، 16 فروردین با تقدیر و تشکر از رهبر معظم انقلاب به دلیل نامگذاری سال 94 به نام سال «دولت و ملت، همدلی و همزبانی» این نامگذاری را نشان از درایت و هوشمندی رهبر فرزانه انقلاب و با نگاه جامع به شرایط کنونی کشور و جهان دانست.
وی ضمن اشاره به تأکید فراوان رهبر انقلاب در خصوص اقتصاد دانشبنیان با نگاه به توانمندیهای درون کشور، افزود: این تأکید، وظیفه دانشگاهیان کشور را بهعنوان عناصر اصلی اقتصاد دانشبنیان سنگینتر خواهد کرد.
سرلک ادامه داد: امروز وقت آن رسیده که دانشگاهها به وظیفه خود در قبال تحقق اقتصاد دانشبنیان، جامه عمل پوشانده و در عملیاتی نمودن آن گامهای بلندتری بردارند.
رئیس دانشگاه پیام نور افزود: در راستای تحقق اقتصاد مبتنی بر دانش، دانشگاه پیام نور بهعنوان بزرگترین دانشگاه دولتی ایران و دارا بودن ظرفیتهای گسترده در حوزه منابع انسانی و زیرساختهای فیزیکی، برنامههای مهمی در خصوص اجرایی کردن فرمایشات رهبر انقلاب برای سال جدید در دستور کار خود دارد.
رئیس دانشگاه پیام نور گفت: یکی از اهداف دانشگاه پیام نور در سال جدید تأمین بخشی از بودجه دانشگاه از محل کارهای علمی و تحقیقاتی است.
وی افزود: قرار گرفتن دانشگاه پیام نور در جمع 10 دانشگاه برتر کشور در حوزه پژوهش شاخص امید بخشی برای عملیاتی کردن تولید ثروت از دانش در این دانشگاه است و همچنین کسب رتبه اول کیفیت آموزشی دانشگاه پیام نور در بین دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور نشان از کیفیت بالای آموزش این دانشگاه دارد.
سرلک یک بخش مهم از اقتصاد دانشبنیان را اعتماد به سرمایه و تولیدات داخلی دانست و ضمن تأکید بر لزوم فرهنگسازی و ایجاد چنین نگاهی در مردم عنوان کرد: یکی از بهترین فضاها برای تحقق این مهم محیط های دانشگاهی هستند و حتی باید برخی از فعالیتهای کرسیهای آزاد اندیشی و کارگاههای مرتبط با سبک زندگی و مواردی از این دست به مقوله توجه به تولیدات داخلی و اعتماد به توانمندیهای بومی اختصاص داده شود.
رئیس دانشگاه پیام نور ضمن تشکر از رئیس جمهور و گروه مذاکرهکننده هستهای که امید و شور و نشاط را به ملت بزرگ ایران هدیه کردند، گفت: در حال حاضر دانشگاهها میتوانند با کار پژوهشی متناسب با نیازهای جامعه و کارآفرینی، دولت را در جهت بازسازی و رونق اقتصادی و تعامل مثبت و سازنده با دنیا یاری دهند. دانشگاه پیام نور نیز تمام توان خود را جهت شکوفایی اقتصادی و ایجاد رشته های متناسب با بازار کار و نیاز جامعه به کار خواهد بست.
وی ارتباط دانشگاه با مراکز اقتصادی و تولیدی و یافتن نیازهای حیاتی جامعه را عنصر مغفول در کشور دانست و تأکید کرد: ما عظیمترین نیروی انسانی و جوان را در اختیار داریم و همان طور که در همه صحنهها ملت ما ثابت کردند «میتوانند»، امروز هم به یاری خداوند با همدلی دولت و ملت و عمل به رهنمودهای مقام معظم رهبری میتوان اقتصادی نشئت گرفته از توان داخلی را به نمایش گذاشت.
سرلک در پایان افزایش بودجه پژوهشی دانشگاه پیام نور، همکاری علمی و تحقیقاتی با مراکز تولیدی، صنعتی و اقتصادی، تقویت تولیدات ملی در برنامههای فرهنگی دانشگاه، تقویت شرکتهای دانشبنیان را از برنامههای خود در راستای تحقق اقتصاد دانشبنیان عنوان کرد و گفت: دانشگاه پیام نور برای سال 94 با جدیت بیش از پیش در راه تحقق اقتصاد و ثروت مبتنی بر دانش و توان داخلی میکوشد.