کد خبر: 3103236
تاریخ انتشار : ۱۸ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۷
منابع عبری فاش کردند:

جاسوسان اسرائیلی تعالیم قرآنی و اسلامی آموزش می‌بینند

گروه بین‌الملل: پایگاه عبری «واللا» فاش کرد که سازمان اطلاعات داخلی رژیم صهیونیستی(شاباک) کلاس‌های آموزش قرآن و تعالیم اسلامی برای جاسوسان اسرائیلی برگزار می‌کند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه خبری «فلسطین الیوم»، این رسانه عبری در گزارشی اعلام کرد: دستگاه جاسوسی این رژیم برای سهولت کار مأموران خود آنها را مجبور به فراگیری قرآن و آموزه‌های دین اسلام می‌کند تا نفوذ آنها در بین اعراب را آسان‌تر کند.
یعقوب بیری، یکی از مسئولان سابق سازمان اطلاعات داخلی رژیم صهیونیستی(شاباک) در این باره گفت: وظیفه افسران شاباک بسیار پیچیده است که با نوعی هنر فن بیان همراه است.
وی افزود: ما از طریق کلام و نزدیک شدن با مردم سعی می‌کنیم که اطلاعات زندگی شخصی آنان را بگیریم و از این طریق نیز برای عضوگیری در شاباک اقدام می‌کنیم.
این مسئول سابق شاباک گفت: عضوگیری نیروها از طریق اعمال فشار بر آنان نیست بلکه ما سعی می‌کنیم از طریق دوست شدن با افسران و سربازان به آن‌ها نزدیک شویم.
بنا بر این گزارش‌ها شاباک برای عضوگیری از سربازانی که میانگین سن آن‌ها 25 تا 30 سال است برنامه‌های ویژه‌ای دارد و به آن‌ها تحت اعمال فشارهای سخت روحی، آموزش‌های مختلفی از جمله آموزش زبان عربی و دیگر زبان‌ها آن هم در سطح عالی می‌دهد.
نیروهای شاباک همچنین برای آشنایی با فرهنگ اسلامی و سهولت در امر جاسوسی، قرآن را هم یاد می‌گیرند و اسماء جلاله خداوند را حفظ می‌کنند تا با پایبند جلوه دادن خود به اعتقادات دینی مسلمانان و تقلید از عادت‌های آنها، اعراب فلسطینی را راحت‌تر به سمت خود جذب کنند.

captcha