کد خبر: 3103267
تاریخ انتشار : ۱۸ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۹
محمدی:

اردوی راهیان نور، خودباوری در جوانان را تقویت می‎کند

گروه اجتماعی: مسئول روابط عمومی سپاه ناحیه خدابنده گفت: راهیان نور، امروز به یک حرکت فرهنگی بزرگ کشور تبدیل شده و گام برداشتن در این مسیر می‎تواند روحیه خودباوری جوانان را تقویت کرده و آنان را از رفتن در مسیر خطا و اشتباه بازدارد.

محمدی، مسئول روابط عمومی سپاه ناحیه خدابنده در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‎المللی قرآن (ایکنا) از زنجان، با بیان این که راهیان نور، امروز به یک حرکت فرهنگی بزرگ کشور تبدیل شده است، اظهار کرد: بی‏‌تردید گام برداشتن در این مسیر می‎تواند روحیه خودباوری جوانان را تقویت کرده و آنان را از رفتن در مسیر خطا و اشتباه مبری دارد.
وی ادامه داد: امسال نیز همچون سنوات گذشته شاهد حضور پرشور خانواده ها به ویژه جوانان در منطقه راهیان نور بودیم که این امر نشان از عشق و ارادت جوانان این مرز و بوم به شهدای کشورمان دارد.

مسئول روابط عمومی سپاه ناحیه خدابنده تصریح کرد: در طول سالیان گذشته، نگاه مقام معظم رهبری به راهیان نور، نگاه تشویق همراه با حساسیت بوده است که در دیدار با مسئولان راهیان نور این دغدغه‎ها را بیان کردند که این موضوع حاکی از اهمیت این سفر معنوی در سطح اجتماع دارد.
محمدی با بیان این که سپاه ناحیه خدابنده نیز در این میان همواره به اردوهای راهیان نور توجه ویژه‎ای مبذول داشته است، گفت: همه ساله با برنامه‎‌ریزی‎های انجام شده افراد در این سفر معنوی حضور یافته و از برکات و ثمرات بی‏پایان آن بهره‎مند می‌شوند.
وی در پایان یادآور شد: در طول ایام نوروز نیز 350 نفر از شهروندان خدابنده ای به مناطق عملیاتی جنوب کشور اعزام شده و در طول سفر از مناطق هویزه، اروندکنار، طلائیه، معراج شهدا و شلمچه بازدید کردند.

captcha