کد خبر: 3106509
تاریخ انتشار : ۱۹ فروردين ۱۳۹۴ - ۰۸:۳۲

«کفش» به جشنواره سه‌ شهر آمریکا رفت

گروه هنر: تله‌فیلم «کفش» کاری از گروه فیلم و سریال شبکه قرآن سیما به جشنواره سه‌ شهر در آمریکا راه یافت.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، به نقل از روابط عمومی شبکه قرآن سیما، تله‌فیلم «کفش» که در سال گذشته به عنوان اثر منتخب بیست و هشتمین جشنواره بین‌المللی کودک و نوجوان اصفهان برگزیده شد و همچنین جایزه بهترین اثر بلند در بخش فرهنگیان فیلمساز چهل و چهارمین جشنواره رشد را از آن خود کرد، به جشنواره سه شهر آمریکا راه یافت.
تله‌فیلم کفش داستان نوجوانی است که در روز عید غدیر علی‌رغم مخالفت‌های شدید بزرگترها می‌خواهد به جای پدربزرگش مسئولیت کفشداری امامزاده را برعهده گیرد و برای اثبات توانایی‌های خود در این کار با مشکلاتی روبه‌رو می‌شود.


مهشید فریدفر، نویسنده و مرتضی آسمانی، کارگردانی این تله‌فیلم را برعهده داشته‌اند و مهدی فقیه، فرید قبادی، مریم وطن‌پور، امیرعلی محمودی، ساره انارکی و مانی فیروزی از بازیگران این تله‌فیلم هستند.
بنابراین گزارش، این تله فیلم کاری از گروه فیلم و سریال شبکه قرآن سیما است که در شرکت «ضحی فیلم» تهیه شده است.
یادآور می‌شود، جشنواره سه شهر آمریکا، اردیبهشت‌ماه سال جاری در سه شهر اصلی ایالات متحده آمریکا برگزار خواهد شد.

captcha