کد خبر: 3122403
تاریخ انتشار : ۲۲ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۶
امیرزاده خبر داد:

تخصیص مکان‌های بلااستفاده ادارات دولتی ویژه فعالیت مؤسسات قرآنی هرمزگان

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی هرمزگان از پیگیری‌ و تخصیص مکان‌های بلااستفاده سازمان‌ها و ادارات دولتی ویژه فعالیت مؤسسات قرآنی این استان خبر داد.

معصومه امیرزاده، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی هرمزگان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، ضمن بیان برنامه‌های این اتحادیه در سال جاری، گفت: در‌نظر داریم طی پیگیری‌ها و اخذ مجوزهای لازم و پس از انعقاد تفاهم‌نامه‌هایی، مکان‌های بلااستفاده سازمان‌ها و ادارات دولتی استان را ویژه فعالیت مؤسسات قرآنی قرار دهیم.

وی ادامه داد: این کار به‌منظور ایجاد انگیزه برای ارتقای فعالیت‌های مؤسساتی است که دارای مکان استیجاری هستند و یا از مکان مناسبی برای ارائه بهتر فعالیت‌های قرآنی برخوردار نیستند.

امیرزاده عنوان کرد: همچنین در‌نظر داریم تا طرح ارتقای مدیران مؤسسات قرآنی را با همکاری مجمع خیریّن استان اصفهان برگزار کنیم.

مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی هرمزگان با اشاره به اینکه برنامه فوق رایگان انجام می‌شود، بیان کرد: همچنین برپایی برنامه‌های مختلف و همایش‌های قرآنی با توجه به سطح درآمد مؤسسات از دیگر برنامه‌های در‌نظر گرفته شده در سال 94 است.

وی با اشاره به فعالیت‌های این اتحادیه در راستای اهتمام به قرآن و مفاهیم و آموزه‌های آن در هیئت‌های مذهبی استان در کنار برگزاری مراسم عزاداری، تصریح کرد: در‌نظر داریم تا جشنواره‌های قرآنی اداره تبلیغات استان ‌و همایش نخبگان قرآن استان هرمزگان را به همراه اهدای جوایز برگزار کنیم.

captcha