محمدرضا پورزرگری، قاری بینالمللی قرآن، در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به روشهای حفظ آنلاین قرآن اظهار کرد: ما باید برای تحقق حفظ قرآن از هر وسیله و ابزار کمک آموزشی بهرهمند شویم. فضای مجازی این قابلیت را دارد تا مورد استفاده مراکز و مؤسساتی قرار بگیرد که در حوزه حفظ قرآن کار میکنند.
وی افزود: فضای مجازی و پهنای باند مناسب این فرصت را میدهد تا همزمان تعدادی کاربرآنلاین شوند و به موضوع حفظ قرآن بپردازند. یعنی همزمان به کارهای روزمره بپردازند و در این راه هم قدم بردارند.
این قاری بینالمللی تصریح کرد: استفاده از فضای مجازی برای حفظ آنلاین قرآن منوط به تأمین امکانات لازم است. مدتها پیش مشابه این اقدام را توسط یکی از مراکز قرآنی انجام دادیم اما متأسفانه به دلیل کاهش پهنای باند و قطع و وصل شدن صداها نتوانستیم کاری از پیش ببریم.
امکانات فنی را باید ارتقا دهیم
وی بیان کرد: هماکنون تعداد بسیاری از کاربران، علاقمند به آموزشهای آنلاین قرآن هستند اما تحقق این امر منوط به این موضوع است که چقدر به روز باشیم و تا چه اندازه امکانات فنیمان را ارتقا دهیم و خدمات مناسبی را به کاربران ارائه کنیم.
پورزرگری اظهار کرد: اگر بتوانیم مشکلات فنی را به صفر برسانیم توانستهایم از امکانات فضای مجازی به نفع احسن بهرهمند شویم و این امر میتواند در تحقق خواسته مقام معظم رهبری مبنی بر پرورش 10 میلیون حافظ قرآن مؤثر باشد.
وی بیان کرد: استفاده از نرمافزار در مقوله آموزش و بازیهای رایانهای، جای خود را میان کاربران به ویژه جوانان و نوجوانان باز کرده است؛ بنابراین نرمافزارها میتوانند بسیار مؤثر باشند و در کوتاهترین زمان اطلاعات بیشتری را به مخاطبان ارائه کنند.
ارتباط با کاربران در سایت شخصی
این داور مسابقات قرآن اظهار کرد: در سایتی که مدتهاست راهاندازی کردهام سعی میکنم فعالیتهای صوتیام را در آن قرار دهم تا کاربران از آن بهرهمند شوند. همچنین تمام دورههای آموزش تجوید که در رادیو قرآن داشتهام را در این سایت بارگذاری کردهام تا در دسترس کاربران مجازی هم قرار بگیرد.
وی بیان کرد: حضور در جلسات راهگشاتر و کارگشاتر از بحث استفاده از فضای مجازی و نرمافزارهای قرآنی است که میتواند به صورت کمک آموزشی در اختیار همه قرار بگیرد.