کد خبر: 2880250
تاریخ انتشار : ۰۳ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۰:۱۰
حجت‌الاسلام علی‌اکبری:

آموزش آنلاین حفظ قرآن نیازمند کار فراگیر شبکه‌ای است

گروه فضای مجازی: رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد گفت: برخی از مساجد هستند که از سایت برخوردارند اما برای حفظ آنلاین قرآن باید کار فراگیر شبکه‌ای و متصل انجام شود که نیاز به طراحی است و بعید می‌دانم بتوانم یکساله این امر را محقق کنیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدجواد حاج علی‌اکبری، رئیس مرکز رسیدگی به امورمساجد، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) درباره تحقق خواسته‌های مقام معظم رهبری مبنی بر پرورش 10 میلیون حافظ قرآن اظهار کرد: قبل از اینکه نیاز داشته باشیم در بحث حفظ از فن‌آوری استفاده کنیم باید به فکر تقویت انگیزه عمومی برای انس با کلام الهی باشیم و مهم‌ترین جایی که می‌تواند در این زمینه نقش‌آفرین باشد، مساجد است و وضعیت ما در این بخش وضعیت مطلوبی نیست.

وی افزود: ما تا رسیدن به هدف فاصله داریم و باید در این بخش جبران کنیم و یکی از جاهایی که می‌تواند این نهضت عمومی انس با کلام الهی و حفظ قرآن کریم را بهتر از این پیش ببرد و از آنجا بتواند هسته‌های اصلی را شکل بگیرد تا نقش ترویج داشته باشد، مساجد است.

اجرای برنامه‌های حفظ قرآن در سال آینده

رئیس مرکز مرکز رسیدگی به امور مساجد تصریح کرد: برای ترویج انس با کلام الهی وحفظ  قرآن کریم در سال جاری اقداماتی انجام شده است اما برای سال آینده پیش‌بینی‌هایی داریم تا این حرکت قرآنی وسیع‌تر انجام شود.

وی بیان کرد: بنا داریم در قالب بسته‌ فرهنگی، نهضت قرآنی مناسبی در مساجد به ویژه در استان تهران اجرایی کنیم که این بسته ناظر بر عناوین کار، روش‌ها و پشتیبانی‌های فنی است تا مساجد نقش پایگاهی و محوری خودشان را به عنوان مرکز اصلی ترویج معارف قرآن، انس با قرآن و حفظ قرآن را به عهده بگیرند.

حجت‌الاسلام علی‌اکبری اظهار کرد: ما مساجدی داریم که خیلی خوب در زمینه قرآنی کار می‌کنند. همچنین برخی از مساجد هستند که از سایت برخودارند اما برای حفظ آنلاین قرآن باید کار فراگیر شبکه‌ای و متصل انجام شود که نیاز به طراحی است و بعید می‌دانم بتوانم یکساله این امر را محقق کنیم.

عزم شبکه آنلاین حفظ قرآن میان مساجد

وی ادامه داد: عزم شبکه آنلاین حفظ قرآن در میان مساجد وجود دارد اما باید ابعاد کار بررسی شود چراکه مساجدی در این زمینه از برنامه‌های ویژه‌ای برخوردارند و می‌توانند پس از شناسایی برای سایر مساجد الگوسازی شود و به تدریج مشکلات موجود برای بهره‌برداری از فناوری نو و روش‌های تازه برطرف شود.

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد تصریح کرد: سازمان‌هایی همچون دارالقرآن و صداوسیما باید توسط شورای عالی فضای مجازی به عنوان شورای ستادی هماهنگ شوند. مسجد هم قطعا سهمی در تحقق این موضوع دارد اما پس از تقسیم کاری می‌تواند از عهده مسئولیت درنظرگرفته شده بربیاید. ما از چنین مسئولیت‌هایی استقبال می‌کنیم.

captcha