حجتالاسلام والمسلمین حسن اسفندیاری، کارشناس فضای مجازی، در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به استفاده از فضای مجازی در راستای تحقق خواستههای مقام معظم رهبری مبنی بر پرورش 10 میلیون حافظ قرآن اظهار کرد: فضای مجازی فرصت خوبی است که از آن در راستای تبلیغ و ترویج فرهنگ قرآنی بهرهمند شویم و طبیعی است که با توجه به اینکه گرایش نسل جوان جامعه ما به سمت فضای مجازی است نباید این فرصت را از دست بدهیم.
وی افزود: اگر بتوانیم گروههای قرآنی را در فضای مجازی تقویت کنیم، قطعا خواسته مقام معظم رهبری را عملیاتی خواهیم کرد.
این کارشناس فضای مجازی تصریح کرد: قاریان و حافظان برجسته کشور میتوانند در فضای مجازی ورود کنند و با ایجاد سایتهای آموزش حفظ قرآن از این فضا در راستای تحقق خواسته مقام معظم رهبری بهرهمند شد.
ضرورت آموزش حفظ قرآن به واسطه شبکههای اجتماعی
وی بیان کرد: امروزه شبکههای اجتماعی مورد توجه بسیاری از جوانان است اما همانطور که میتوان از این شبکهها در راستای سرگرمی و تفریح یا موارد نادرست استفاده کرد، میتوان برای استفاده درست هم برنامهریزی کرد یعنی از این شبکههای اجتماعی در راستای پرورش حافظان قرآن استفاده کرد.
حجتالاسلام اسفندیاری اظهار کرد: 80 درصد جوانان امروزی با فیس بوک، وایبر و واتسآپ ارتباط دارند حتی در میان این جوانان، افراد متدین و مذهبی هم دیده میشود بنابراین با برنامه ریزی و درست و اساسی میتوان از این فرصت نهایت استفاده را کرد.
همه نهادها برای تحقق خواسته مقام معظم رهبری وارد میدان شوند
وی بیان کرد: همه نهادها اعم از مساجد، سازمان تبلیغات اسلامی و آموزش و پرورش میتوانند در پرورش قاریان قرآنی قدم بردارند اما به دلیل آنکه سازمان تبلیغات اسلامی مسئول برنامههای قرآنی است، در این راستا وظیفه بیشتری دارند.
این کارشناس فضای مجازی تصریح کرد: ضمن تقدیر و تشکر از کسانی که در راستای پرورش حافظان قرآنی قدم برمیدارند باید گفت که این فعالیتهایی که تاکنون انجام شده است در شأن ملت و نظام ما نیست و عملکرد خوبی در این زمینه نداشتهایم. باید براساس نیاز روز حرکت کنیم و با استفاده از فضای مجازی در این زمینه گام برداریم.