حجتالاسلام والمسلمین علی صالحینیا، کارشناس مذهبی و امام جماعت مسجد در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) با تاکید بر برخورداری صحیح از فناوریهای جدید در آموزش قرآن، به تحقق خواسته مقام معظم رهبری مبنی بر پرورش 10 میلیون حافظ قرآن اشاره و عنوان کرد: موضوع آموزش قرآن را باید پیش از آنکه از دارالقرآنها و مساجد آغاز کنیم، خانوادهها پیشقدم شوند و با تمرکز بر روی فرزندانشان، زمینه این آموزشها را فراهم کنند.
وی افزود: خانوادهها باید از سنین کودکی همانطور که انواع وسایل همچون موبایل را در اختیار فرزندشان قرار میدهد، باید از این بستر برای آموزشهای الکترونیک قرآن نیز بهرهمند شوند. استفاده از نرمافزارهای مختلف میتوانند کمک بسیاری به خانوادهها دهد.
صدور فرهنگ قرآنی در دهکده جهانی
این کارشناس قرآنی با اشاره به آموزش آنلاین قرآن تصریح کرد: اگر وارد فضای مجازی شویم و بتوانیم از این فضا در جهت آموزش حفظ قرآن استفاده کنیم قطعا موفقیتهای بیشتری کسب خواهیم کرد. امروز شاهد تحقق دهکده جهانی هستیم و در همین دهکده میتوانیم فرهنگ قرآنیمان را به جهان صادر کنیم.
وی بیان کرد: متأسفانه اهمیت آموزش آنلاین قرآن برای مردم و جوانان هنوز روشن نشده است و اگر یک روزی بتوانیم این فرهنگ آموزش آنلاین قرآن را برای دیگران ایجاد کنیم قطعا موفق خواهیم بود.
حجتالاسلام صالحینیا اظهار کرد: خوشبختانه بسترها آماده است و نیازمند فرهنگسازی مناسب برای آموزش آنلاین قرآن هستیم. اگر بتوانیم موضوع آموزش آنلاین قرآن را پیگیری کنیم و به آن جامه عمل بپوشانیم قطعا توانستهایم خواسته مقام معظم رهبری را محقق کنیم.