
به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از قزوین، حجتالاسلام علیاکبری، امام جمعه خاکعلی پیش از ظهر امروز، یکشنبه در آیین تودیع و معرافه بخشدار بخش بشاریات که در محل کانون فرهنگی خاکعلی برگزار شد، اظهار کرد: وجود مبارکه صدیقه طاهره(س) تجلی تمام صافت و اسماء الهی و مظهر کمال و جمال ذات مقدس الهی است.
وی با بیان اینکه ایشان الگوی شایسته برای بشریت و رسیدن انسان به سعادت دنیوی و اخروی است، افزود: هرکسی که در نظام اسلامی دارای مسئولیت است باید به دنبال گسترش ارزشهای اسلامی باشد.
حجتالاسلام اکبری نشر تفکر انقلابی را برای مسئولین یک تکلیف دانست و عنوان کرد: نباید به مقوله فرهنگ در نظام اسلامی و در شرایطی که کشور در جنگ نرم قرار دارد بیتوجه بود بلکه باید آن را در اولویت کار قرار داد.
وی یادآور شد: نباید مقوله فرهنگ و معنویت در نزد مسئولان از اولویتهای درجه دوم و یا سوم باشد بلکه هیچ امری در کشور از فرهنگ و معنویت بالاتر نیست و همه باید این نکته را درک کنند.
امام جمعه خاکعلی در پایان گفت: مسامحهکاری در حوزه فرهنگی از سوی مسئولان خسارت جبران ناپذیری را برای جامعه به دنبال دارد پس باید مراقب بود تا جامعه با آسیبها و آفتهای زیادی روبرو نشود.