به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، سردار مسعود جزایری، معاون امور بسیج و فرهنگ دفاعی ستاد کل نیروهای مسلح در این مراسم با اشاره به مقام والای حضرت فاطمه(س) گفت: این جشنواره در سالی که مزین به نام حضرت زهرا(س) است برای بزرگداشت، یادآوری و تجلیل از اسوههای صبر و مقاومت و ایستادگی و پایداری برگزار میشود.
وی با تاکید بر اینکه نقش زنان در انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برجسته است، تاکید کرد: اگر حضور زنان در انقلاب اسلامی و دفاع مقدس نبود چه بسا چنین انقلابی رخ نمیداد و چنین موفقیتهایی بهدست نمیآمد و ما در نیمههای راه میماندیم و یا به مسیر دیگری میرفتیم.
معاون امور بسیج و فرهنگ دفاعی ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه تاریخ انقلاب از حضور پربرکت زنان انقلابی در سینه خود داستانهای زیادی را به یادگار دارد، گفت: این نقش برجسته است و میتواند ماندگار باشد و به نسلهای بعدی انتقال یابد و جامعه را متحول کند.
وی تصریح کرد: سالهای متمادی است که دشمن علیه انقلاب اسلامی، جمهوری اسلامی ایران و جامعهای که میتواند انقلاب بسازد به شدت، عمیق و لایه به لایه کار میکند.
سردار جزایری با بیان اینکه در دوران انقلاب ما شاهد شکوفایی بخشی از جامعه زنان هستیم، افزود: وضعیت زن در دوره انقلاب اسلامی با رژیم طاغوت قابل مقایسه نیست و دهها عرصه اساسی برای هر جامعه متعلق به زنان است، با این وجود گاهی مشاهده میشود کسانی که به نام طرفداری از زن تحرکاتی دارند چشمان و دستانشان به کنوانسیونهای جهانی است که ببینند کنوانسیونهای جهانی و بینالمللی در مورد زن چه میگویند و آیا در قالب لیبرال دموکراسی آمریکایی و انگلیسی حرکت میکنند.
در حوزه زنان و دفاع مقدس سرمایهگذاری نکردیم
وی با تاکید بر اینکه نباید به بهانه همراهی با مجامع غربی در فقه خود دخل و تصرف کنیم و آموزههای اسلامی را در مقام زن دستکاری کنیم، گفت: باید مراقب نگاه باطل غرب به مقام زن باشیم و این بسته به حرف، سخنرانی، شعار و همایش نیست. زن مسلمان ایرانی وظیفه و رسالتی سنگین و مضاعف برعهده دارد و باید نگاه باطلی که به زن میشود اصلاح شود. همچنین باید مبتنی با آموزههای اسلام ناب به ترویج و تبلیغ پرداخت. این کار بزرگی است که در آن غفلتهای بزرگی هم صورت گرفته است.
معاون امور بسیج و فرهنگ دفاعی ستاد کل نیروهای مسلح با تاکید بر لزوم الگو قرار دادن زنان ایثارگر افزود: در مورد زنان دفاع مقدس و پیروزی انقلاب اسلامی که نقشی پررنگ بر آن ایفا کردند، اسوههای بزرگی داریم و متأسفانه روی آنها آن طور که باید، سرمایهگذاری نکردیم و کار اساسی انجام نشده است. این زنان تبدیل به الگو و مدل نشدهاند، حتی در جامعه خودی، تا چه برسد به منطقه و جهانی که تشنه دریافت حقایق است.
وی ادامه داد: آموزههای دینی مقام و منزلت زن در ایران اسلامی و نگاه اسلام به موضوع سبک زندگی به شدت تحت هجمه دشمن قرار دارد و دشمن تلاش میکند آموزههای خود را القاء کند و سبک زندگی خود را جایگزین سبک زندگی اسلامی کند. در مقابل این هجمه نیاز به سناریونویسی و برنامهریزیهای کلان داریم. اگر چه توسط غربیها و دشمنان اسلام و امپریالیسم جهانی بسیار کار شده است، اما در انقلاب اسلامی آن طور که باید کار زیادی صورت نگرفته است. اگر شما میگویید آموزههای لیبرال دموکراسی و رایج در غرب متناسب با فطرت پاک مرد و زن نیست، پس چه چیزی جایگزین آن است؟
جای اتاقهای فکر در این زمینه بسیار خالی است
سردار جزایری با بیان این پرسش که آیا ما نیاز به سامانههایی که به طور ویژه در این زمینه کار کنند نداریم، افزود: جای اتاقهای فکر در این زمینه بسیار خالی است. اندیشکدههایی که به طور خاص در این زمینه کار کنند و نقد آموزههای اسلامی و غربی را داشته باشند.
وی تصریح کرد: باید صدها سازمان مردمنهاد در راستای پیادهسازی آموزههای انقلاب اسلامی در مورد زنان فعالیت کنند. همه ما وظیفه داریم پیام انقلاب اسلامی را صادر کنیم و جهان منتظر این گونه پیامها است.
سردار جزایری همچنین گفت: تجلیل از مقام زن انقلاب اسلامی و اسوههای صبر و مقاومت کافی نیست، بلکه میتواند مقدمهای برای برداشتن گامهای اساسیتر در این حوزه باشد. اگر بخواهیم جوان و جامعه امروز و فردا قدر خانواده شهدا را بدانند باید به فکر نهادینهسازی در این زمینه باشیم.