کد خبر: 3149343
تاریخ انتشار : ۲۶ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۴:۴۰
قربان‌پور اظهار کرد:

کوتاهی در اجرای شعار سال؛ گناهی نابخشودنی/ موفقیت حاکمیت نظام دینی مدنظر قرار گیرد

گروه اجتماعی: مدیرکل تبلیغات اسلامی استان مرکزی اظهار کرد: هم دولت و هم ملت در یک نظام اسلامی مبتنی بر اصل ولایت فقیه و با دارا بودن قانون اساسی برگرفته از کلام وحی باید برخود فرض بدانند که کوتاهی در اجرای شعار سال جاری گناهی نابخشودنی و نتیجه‌اش عدم موفقیت حاکمیت نظام دینی است.

حجت‌الاسلام صفر قربان‌پور، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان مرکزی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، با اشاره به اینکه نام‌گذاری سال فاطمی از سوی رهبر معظم انقلاب به سال «دولت و ملت؛ همدلی و همزبانی» دارای ویژگی‌های گوناگونی است، گفت: ازجمله این ویژگی‌ها توجه به مباحث سیاسی آینده در موضوع انتخابات خبرگان و مجلس شورای اسلامی است.

وی از دیگر ویژگی‌های سال «همدلی و همزبانی؛ دولت و ملت» را حوادث بین‌المللی در کشورهای اسلامی و یکپارچگی قصد دشمنان علیه نظام اسلامی است به‌ویژه در موضوع مذاکرات هسته‌ای و فشار سیاسی علیه ایران اسلامی بیان کرد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان مرکزی اظهارکرد: یکی دیگر از ویژگی‌ها توجه به مباحث اقتصادی و تحریم‌های اعمال شده علیه جمهوری اسلامی است؛ بنابراین در مرحله اول همه ما باید از حسن انتخاب مقام معظم رهبری در گزینش شعار سال جاری تشکر و قدردانی کنیم.

قربان‌پور ادامه داد: برهمین اساس است که باید به حکم وظیفه، حداکثر تلاش خود را در جهت تحقق شعار سال 94 یعنی آرمان و اهداف رهبر انقلاب اسلامی به‌کار بندیم تا آنچه که در سطح دولت و ملت به واقعیت می‌رسد اجرای عملی همدلی و همزبانی باشد و نتایج آن پیشرفت و توسعه چندجانبه فرهنگی، اقتصادی و سیاسی نظام اسلامی و دستیابی به آرمان و ارزش‌های مقبول و مطلوب دولت اسلامی باشد.

قربان‌پور با مطرح کردن این سؤال که دستگاه‌های اجرایی خاصه نهادهای انقلابی و فرهنگی و به‌طور خاص سازمان تبلیغات اسلامی برای تحقق شعار سال چه نقشی دارند، یادآور شد: توجه به چند مبحث ضروری است که یکی از آن نکات حوزه تکلیفی دستگاه‌های اجرایی است و مبحث دیگر گروه‌های مخاطب و مبحث بعدی عزم راسخ و جدی مدیران فعال در آن دستگاه است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان مرکزی اضافه کرد: با توجه به همین جهات است که قاطعانه می‌توان گفت که مدیریت مرکزی و میانی و حتی مدیریت پایه در سازمان تبلیغات اسلامی عزم راسخ دارد که فرمایش مقام معظم رهبری صرفاً در حد شعار باقی نماند و واقع‌بینانه در کشور به اجرا برسد.

وی ادامه داد: با توج به اینکه گروه‌های مخاطب در نهاد انقلابی سازمان تبلیغات اسلامی که آحاد ملت هستند و با رویکرد مکتبی همراه است و از طرفی با نگاه مسئولانه به حوزه تکلیفی این سازمان تأثیرگذار به‌خوبی می‌تواند بزرگترین نقش خود را در جهت تحقق شعار سال مقام معظم رهبری به‌صورت زیربنایی و فرهنگ‌سازی در جامعه ایفا کند؛ بدین معنی که باید به نحوی عمل کند تا همگان اجرای فرمان رهبر انقلاب اسلامی را فرمان ولی امر مسلمین تلقی کنند و برای اجرای فرمان رهبر بصیر، آگاه و ولایت‌مدارانه وارد عرصه عمل و اجرای شعار سال جاری شوند.

این مقام مسئول در پایان بیان کرد: بدین لحاظ است که هم دولت و هم ملت در یک نظام اسلامی مبتنی بر اصل ولایت فقیه و با دارا بودن قانون اساسی برگرفته از کلام وحی، باید برخود فرض بدانند که کوتاهی در اجرای شعار سال جاری گناهی نابخشودنی و نتیجه‌اش عدم موفقیت حاکمیت نظام دینی است، البته ضرورت دارد که الزامات و موانع و مفاهیم بیان مقام معظم رهبری تبیین و برای همگان تشریح شود تا مردم با دقایق کار آشنا باشند و برای اجرای فرمان رهبر معظم انقلاب اسلامی آمادگی کامل ابراز کنند.

captcha