به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، در ادوار مختلف تاریخ و همچنین معاصر ما، اجساد و پیکرهای مطهری از انبیاء، اولیا و به طور کل صالحان و شایستگان به صورت سالم و تجزیه نشده به دلایل و اشکال مختلف کشف میشوند که این موارد با مومیایی و نظایر آن تفاوت آشکاری دارد.
سیدمرتضی میرسراجی، نویسنده و پژوهشگر با حمایت چند تن از دوستداران نشر معارف اهل بیت(ع) برای اولین بار اقدام به راهاندازی یک تارنمای مستقل و تحقیقی در زمینه تحقیق و ثبت این اجساد کرده و برای نخستین بار این معجزه باهره را «معجزه طراوت » نامگذاری کرده است.
بنا به گفته او یکی از لزوم وجود چنین تحقیقات و پژوهشهایی در جامعه آن هم در فضای سایبری این است که معنویات در جامعه بشری به طور کل بسیار کم رنگ شده است و موضوع معجزه طراوت میتواند تلنگری بر این قضیه و فطرت انسانها باشد.
میرسراجی افزود: وقتی در زمینه معجزه طراوت به خوبی تحقیق و اطلاعرسانی شود، مردم متوجه خواهند شد که هیچ وقت و در هیچ شرایط طبیعی نمیتواند جسد انسان و هر چیز دیگری در طبیعت اینچنین سالم و تجزیه نشده باقی بماند به وجود یک قدرت برتر و فراتر از طبیعت و قوانین ظاهری عالم پی میبرند که آن همان خداوند مقتدر و لایزال است.
مدیر و پژوهشگر این تارنما ادامه داد: متأسفانه در این زمینه تلاشهای اندکی صورت گرفته است و این معجزه آشکار هنوز در قالبهای علمی برای پژوهشگران و مردم ارائه نشده است؛ این در حالی است که بسیاری از ادیان منسوخ و حتی غیر توحیدی با تلاش فراوان در جست و جوی یک معجزه برای اثبات عقاید خود میگردند در حالی که ما در جهان اسلام و کشورمان بارها این معجزه را شاهد بودهایم و در دنیایی که اسلام انحرافی و غیر اخلاقی تبلیغ میشود و همچنین عرفانهای انحرافی و التقاطی، نگاه علمی و اصولی به این اولیای الهی و بررسی سیره و منش آنها در زندگی به عنوان یک الگوی مناسب میتواند برای همه اقشار جامعه مطرح شود.
علاقهمندان میتوانند با مراجعه به تارنمای «معجزه طراوت» به نشانی اینترنتی www.tarawat.com با موارد مختلف این معجزه و همین طور، پیشینه، فوائد و آسیبهای این دانش جدید آشنا شوند.