به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، دکتر مرتضی هاشمزاده 29 فروردین ماه در دیدار سرپرست، معاونان و اعضای جهاددانشگاهی با وی، از فعالیتهای جهاددانشگاهی به عنوان زمینهای برای رشد و بالندگی کشور یاد کرد و گفت: روحیه جهادی فعالان عرصه جهاددانشگاهی موجب اثربخشی و ماندگاری این واحد شده است که امید است این نهاد با ورود به محورهای توسعهای استان، در این زمینه نقش آفرینی کند.
وی افزود: مسئولان باید به دنبال نگاهی توسعهمندانه برای استان باشند و وابستگی استان به استانهای همجوار را با ارائه خدمات مناسب به شکلی معکوس به استان بازگردانند.
هاشمزاده با اشاره به مبحث ناباروری در استان، گفت: این دانشگاه برای ورود به این حوزه مهم روز آماده همکاری با جهاددانشگاهی است چراکه دانشگاه علوم پزشکی با دارا بودن امکانات لازم، توان تولید محصولات و راهاندازی واحدهای درمانی و پژوهشی را دارا است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان ایجاد سلامتکده طب سنتی جهاددانشگاهی را یکی از عرصههای اثرگذار این مجموعه برشمرد که با فعالیت جوانان توانمند و علاقهمند میتواند تاثیر خوبی بر سلامت مردم استان داشته باشد. وی برای همکاری دانشگاه علوم پزشکی برای کمک به واحد جهاد دانشگاهی برای توسعه مراکز علمی، آموزشی و بهداشتی اعلام آمادگی کرد.
هاشمزاده در پایان خدمترسانی را وظیفه همه مسئولان دانست و گفت: برای ارائه خدمت نباید خود را محدود به ارگان یا نهادی خاص کنیم بلکه در هر کجا امکان ارائه خدمت باشد، باید خدماترسانی کرد.
سرپرست جهاددانشگاهی واحد استان نیز در این دیدار به تشریح بخشی از فعالیتهای این نهاد پرداخت و گفت: هماکنون زمان آن است که جهاددانشگاهی استان همگام با سایر جهادهای دانشگاهی کشور، بنیه علمی و آموزشی خود را تقویت کند.
وحید خلیلی اظهارکرد: انجام پروژههای علمی ثابت و درآمدزا از نیازهای امروز جهاددانشگاهی واحد استان است که این مهم برای رسیدن به مقاصد علمی جهاد دانشگاهی ضرورت دارد.
وی همچنین بر ضرورت انجام نیازسنجی در استان تاکید و تصریح کرد: با این رویکرد اقداماتی در جهاددانشگاهی استان در زمینه تحقیقات پژوهشی در حوزههای سلامت، آبزیان و رایانه با هدفگذاریهای مشخص انجام شد که پیشرفتهای قابل ملاحظهای داشتهاند.
خلیلی با تقدیر از حمایت دانشگاه علوم پزشکی استان در راهاندازی بانک خون بند ناف استان، خاطر نشان کرد: اخذ مجوز فعالیت و افتتاح در بانک خون بندناف استان با نگاه دلسوزانه مسئولان محقق شد و نخستین خونگیری در بیست و سومین روز فروردین ماه در بیست و سومین نمایندگی بانک خون بندناف رویان در استان انجام شد که درخواستهای دیگری نیز در این زمینه وجود دارد.
وی ورود به عرصه ناباروری و نازایی را گام دوم جهاد دانشگاهی در زمینه سلامت دانست و گفت: امید است که پشتوانه علمی دانشگاه علوم پزشکی و جهاددانشگاهی در این عرصه و همچنین بیماریشناسی بومی، برای رشد و توسعه استان موثر واقع شود.