کد خبر: 3171196
تاریخ انتشار : ۳۰ فروردين ۱۳۹۴ - ۰۵:۵۲

نیروهای مسلح به ویژه ارتش همدل و هم‌زبان در کنار مردم هستند

گروه اجتماعی: فرمانده قرارگاه عملیاتی جنوب شرق ارتش با اشاره به نام‌گذاری سال ۹۴ گفت: همه نیروهای مسلح به ویژه ارتش جمهوری اسلامی همدل و هم‌زبان در کنار مردم هستند.

به گزارش گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمان، امیر نادر علیدوست، فرمانده قرارگاه عملیاتی جنوب شرق ارتش دیروز شنبه، 29 فروردین در مراسم روز ارتش ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی به ویژه 48 هزار شهید ارتش گفت: 29 فروردین ماه با تدبیر امام راحل روز ارتش نام گرفت، روزی که ارتش از زیر بار استعماری که بر سر او بود، بیرون آمد و به مردم پیوست.
وی افزود: ارتش جمهوری اسلامی ایران افتخار دارد که 36 سال بر سر عهد و پیمانی که با ولایت و مردم بست، استوار مانده و در عمل نیز این بیعت را جانانه با غیرت، شجاعت و شهادت نشان داد.
فرمانده قرارگاه عملیاتی جنوب شرق ارتش با اشاره به نام‌گذاری سال 94 تصریح کرد: همه نیروهای مسلح به ویژه ارتش جمهوری اسلامی همدل و همزبان در کنار مردم هستند.
علیدوست افزود: نیروهای مسلح ثابت کردند، پشت سر هر دولتی که مردم انتخاب کردند و رهبری حکم تنفیذ به آن داده است، می‌مانند و امسال نیز شعار سال را بر دیده منت گذاشته و فرمان رهبری را عملیاتی می‌کنند.
وی تصریح کرد: ارتش جمهوری اسلامی ایران برای مردم و کشور تا سر حد جان ایستاده است، آمادگی نظامی و دفاعی نیروهای مسلح ما چشم دشمنان را کور کرده و آنها را به حیرت واداشته است.
فرمانده قرارگاه عملیاتی جنوب شرق ارتش خاطرنشان کرد: قرارگاه عملیاتی جنوب شرق ارتش به نمایندگی اعلام می‌دارد که سربازان شما در نیروهای مسلح آماده‌اند تا دست دشمنان را از میهن اسلامی کوتاه کنند.

captcha