کد خبر: 3171211
تاریخ انتشار : ۳۰ فروردين ۱۳۹۴ - ۰۸:۱۶
نماینده ولی فقیه در استان:

ارتش جمهوری اسلامی ایران نمونه بارز خودباوری و اقتدار است

گروه سیاسی: نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان، با اشاره به این‌که امروز قدرت ارتش و نیروهای مسلح در منطقه نمونه بارز خوباوری و اقتدار است، گفت: نیروهای مسلح با توان رزمی که در عرصه مختلف از خود به نمایش گذاشته‌اند، امروز با تجهیز و ساخت سلاح‌های نظامی به رشد و شکوفایی رسیده است.


به گزارش خبرگزاری  بین‌المللی قرآن (ایکنا) از زنجان، روز گذشته 29 اردیبهشت‌ماه، حجت‌الاسلام و المسلمین علی خاتمی، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان در مراسم بزرگداشت روز ارتش جمهوری اسلامی ایران، اظهار کرد: روز 29 فروردین یکی از ماندگارترین روزهای تاریخ اقتدار نظام جمهوری اسلامی ایران است.



وی ادامه داد: یکی از عوامل ثبات امنیت و آسایش یک مملکت در گرو قدرت‌نمایی نظامی آن کشور است که بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ایران با توطئه‎هایی که دشمنان علیه کشور داشتند با انعکاس این خبر به امام راحل این توطئه خنثی شد.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان افزود: بنیانگذار کبیر انقلاب 29 فرودین را به‌عنوان یک سند پرافتخار برای اقتدار ارتش کشورمان اعلام کرد که در این روز با همبستگی ملت و ارتش برای به نمایش گذاشتن این اقتدار، ارتش به رژه پرداخت تا دشمنان، آگاه به این قدرت نظامی کشورمان باشند.

نماینده ولی فقیه در استان تصریح کرد: این اقدام دو نتیجه در پی داشت که یکی مایع دلخوشی ملت و مردم شد که با علاقمندی و خودباوری به اقتدار نظام جمهوری اسلامی به واسطه نیروهای مسلح امیدوار باشند و دوم این‌که دشمنان این آرزو را با خود به گور خواهند برد که به کشورمان حمله کنند چرا که این نظام و مردم همیشه بیدار و هوشیار است.

حجت‌الاسلام و المسلمین خاتمی افزود: ارتش در دوران دفاع مقدس با وفاداری به آرمان‎های رهبر‌کبیر انقلاب همراه با سایر نیروهای مسلح در راستای عمل به مبانی کلی نظام اسلامی حرکت و مدال پرافتخار شجره طیبه را ازامام راحل اخذ کردند.

وی به توانمندی‏‌های امروز ارتش و نیروهای مسلح اشاره کرد و گفت: خوشبختانه ارتش در کنار عرصه آموزش نظامی، در ساخت‌و‌ساز جنگ‌افزارهای مورد‌نیاز برای ایجاد دیوار دفاعی مستحکم در مقابل دشمنان نیز از قابلیت بالایی برخوردار است و نیروهای نظامی ما این آمادگی کامل و اقتدار خود را در نیروی دریایی، زمینی و هوایی به جهانیان نشان داده‌اند و ارتش قدرتمند ما در منطقه با افتخار در سایه فرامین مقام معظم رهبری در رأس خودباوری قرار دارد و در مقابل دشمنان همیشه ایستاده است



نماینده ولی فقیه در استان تصریح کرد: امسال همه با هم برای اجرای شعار دولت، ملت، همدلی و همزبانی که از سوی مقام معظم رهبری اعلام شده است هماهنگ و یک صدا برای ساختن ایرانی آباد، آزاد و مستقل تلاش خواهیم کرد .

در ادامه این مراسم علی مظهری،فرمانده تیپ 216 ارتش مستقل در استان اظهار کرد: ارتش جمهوری اسلامی ایران با تقدیم 48 هزار شهید در طول 8 سال دفاع مقدس حضور خود را برای دفاع از کشور نشان داد و امروز یکی از مقتدرترین ارتش‎های منطقه محسوب می‌شود که با رهنمودهای مقام معظم رهبری تمام حرکات نیروهای فرامنطقه‎ای را تحت‌نظر خود دارد .

وی افزود: ارتش امروز با ساختن سلاح‎ها و مهمات جنگ‌افزاری به خوکفایی رسیده است که در این ارتباط اقتدار نظامی به دو بخش اقتدار نظامی درون‎زا و اقتدار نظامی برون‎زا تقسیم می‌شود که در اقتدار نظامی درون‎زا ارتش وابسته به تولیدات و امکانات داخل کشور است که امروز در این بخش ما به خودکفایی رسیده‎ایم. ولی اقتدار نظامی برون‎زا با تهیه و تجهیز سلاح‎ها از خارج محقق می‌شود که این مورد در کشور ما انجام نگرفته است و ما با تکیه بر اقتدار نظامی برون‎زا توانسته‎ایم در اوج آمادگی رزمی حضور داشته باشیم و به عنوان قدرتمندترین نیروی منطقه در سه عرصه دریایی، هوایی و زمینی زبان‌زد جهانیان باشیم.



وی یادآور شد: یکی از افتخارات که نصیب ارتش جمهوری اسلامی ایران شده است اهداء کلمۀ طیبه از سوی مقام معظم رهبری به ارتش است؛ چرا که ایشان با افتخار رضایت و اطمینان خود را از ارتش اعلام کرده‌اند و این جزء یکی از افتخارات نیروهای مسلح محسوب می‌شود که امیدواریم با همدلی و همزبانی ملت این اقتدار روزافزون باشد.

captcha