کد خبر: 3202539
تاریخ انتشار : ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۰:۵۳
امام جمعه زنجان:

مقاومت و ایستادگی مردم یمن منجر به شکست عربستان در این سرزمین شد

گروه سیاسی: نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه زنجان،گفت: پیش‌بینی‌های مقام معظم رهبری مبنی بر خیانت و جنایت عربستان آشکار شد و کشور عربستان در برابر مقاومت و ایستادگی مردم یمن به شکل خفت‌باری شکست خورد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از زنجان، حجت‌الاسلام و المسلمین علی خاتمی، نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه زنجان، روزگذشته، چهارم اردیبهشت درخطبه‌های این هفته نماز جمعه زنجان، گفت: پیش‌بینی‌های مقام معظم رهبری مبنی بر خیانت و جنایت عربستان آشکار شد و کشور عربستان در برابر مقاومت و ایستادگی مردم یمن به شکل خفت‌باری شکست خورد.
وی با بیان اینکه پیروزی مردم یمن، پیروزی ایمان بر کفر بود، گفت: مردم یمن با وحدت خود توانستند مقابل زیاده‌خواهی‌های آل‌سعود ایستادگی و با همکاری بین مردم و نیروی مسلح خود در مقابل این جنایتکار مقاومت کنند.
نماینده ولی‌فقیه در استان در ادامه با اشاره به روز پنجم اردیبهشت‌ماه سال 59، افزود: این روز یکی از روزهای تاریخی و فراموش نشدنی در تاریخ ایران است که با امدادهای غیبی پروردگار، حمله ناجوان‌مردانه آمریکا در صحرای طبس خنثی شد. آن‌هایی که به طبس آمدند و گمان کردند که می‌توانند پیروز شوند، خداوند شن‌ها و باد را فرستاد و آن‌ها را شکست داد. شن‎های طبس نیز نصرت الهی برای مردم ایران بود.
وی همچنین به هفته شوراها اشاره و خاطرنشان کرد: هفته شوراها و هفته شهروند از راه می‌رسد. حضور مردم در عرصه‌های مختلف و بحث وجود شوراهای شهر و روستا مسئله‌ای است که همواره در نظام جمهوری اسلامی بر آن تاکید شده است، چرا که روابط بین مسوولان و مردم از طریق شوراها است و اتاق فکر مدیریت اجرایی شهر نیز باید توسط شورای اسلامی اداره شود.
حجت‌الاسلام و المسلمین خاتمی ادامه داد: اساس نظام اسلامی، اسلامیت و جمهوریت است که حضور و تصمیم‎گیری مردم در عرصه‎های مختلف این اساس را ترسیم می‎کند.
خطیب نمازجمعه زنجان با تاکید به اینکه مسئله خلیج‌فارس مسئله‌ای فراملی است، تصریح کرد: 10 اردیبهشت‌ماه روز خلیج‌فارس است و مسئله خلیج‌فارس یک مسئله ملی نیست، بلکه هم مسئله ملی و هم مسئله سیاسی و اقتصادی است و این بدان معنی معنی است که دفاع از اسلام و تمامیت ارضی ایران مسئله‌ای است که همه مردم ایران باید به آن توجه کنند.
وی با اشاره به فرا رسیدن ماه رجب، افزود: خداند این ماه را برای توبه، راز و نیاز و پالایش روح قرار داده است و خداوند این فرصت را ایجاد کرده که از بندگان استفاده کند تا زنگار گناه را از روح خود پاک کنند که با زودن گناه و انجام عمل صالح می‌توانند از فضلیت‌های این ما بهره ببرند.

captcha