کد خبر: 3209022
تاریخ انتشار : ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۹:۵۹
حجت‌الله ایوبی در افتتاحیه مطرح کرد:

همکاری سازنده کشورهای اسلامی و شرقی در جشنواره فیلم فجر

گروه هنر: رئیس سازمان سینمایی در افتتاحیه بخش بین‌الملل جشنواره فیلم فجر گفت: امیدوارم برگزاری بخش بین‌الملل سی‌و‌سومین دوره این جشنواره، سبب همکاری سازنده میان کشورهای اسلامی و شرقی باشد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، به نقل از روابط عمومی سی‌و‌سومین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر، مراسم افتتاحیه بخش بین‌الملل این رویداد سینمایی با حضور حجت‌الله ایوبی، رئیس سازمان سینمایی؛ علی‌رضا رضاداد، دبیر جشنواره؛ آرش امینی، مدیر بخش بین‌الملل سینمای ایران؛ محمدمهدی طباطبایی‌نژاد، مدیرعامل مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی؛ محمدرضا تابش، مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی، مدیران سینمایی، سینماگران ایرانی و بین‌المللی در فضای باز پردیس سینمایی ملت برگزار شد.

ایوبی در این مراسم خطاب به میهمانان حاضر گفت: از حضور همه شما به ویژه سفرا و هیئت داوران که از راه دور در این مراسم حضور یافته‌اید، تشکر می‌کنم. مطمئن هستم این جشنواره موفق خواهد شد؛ دعا می‌کردیم در برگزاری افتتاحیه این جشنواره نسیمی بوزد و وزیدن این طوفان، نوید برگزاری جشنواره بهتری را می‌دهد.

رئیس سازمان سینمایی در ادامه از قول مولانا نقل کرد: از باد پاییز اجتناب کنید برای اینکه همان بلایی که به سر درختان می‌آورد به سر شما نیز می‌آورد. البته این شاعر پارسی شدیداً توصیه می‌کند از باد بهاری دور نشوید، از این رو اگر به مولانا باور دارید بدانید وزیدن این باد به نفع شماست.

ایوبی خطالب به میهمانان حاضر با اشاره برپایی بخش بین‌الملل جشنواره فیلم فجر تاکید کرد: امیدوارم این جشنواره بهار سینمای کشورهای شرقی، اسلامی و منطقه باشد و نتیجه آن، همکاری سازنده بین همه ما و شما باشد.

وی همچنین از تلاش دست‌اندرکاران برگزاری بخش بین‌الملل جشنواره فیلم فجر تجلیل کرد.

در ادامه این مراسم هیئت داوران بخش‌های مختلف معرفی شدند. آرش امینی در ابتدای این مراسم با تجلیل از حضور میهمانان در برنامه افتتاحیه جشنواره فیلم فجر، اظهار امیدواری کرد که بخش‌های مختلف جشنواره با حضور آنان به خوبی برگزار شود.

عباس کیارستمی، مرتضی شایسته، بیژن امکانیان، سیروس الوند و فرزاد مؤتمن از جمله میهمانان این مراسم بودند.

captcha