کد خبر: 3210163
تاریخ انتشار : ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۸
امام جمعه خرمدره:

تضعیف اعتقادات جوانان هدف اصلی تهاجم فرهنگی است

گروه اجتماعی:امام جمعه خرمدره گفت: جوانان همواره در تیررس اهداف تهاجمات فرهنگی دشمنان قرار دارند و هدف آنها نیز از این تهاجمات تضعیف ایمان و اعتقادات قلبی جوانان است.

حجت الاسلام سید علی حسینی، امام جمعه خرمدره در گفت وگو با خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا) از زنجان  با اشاره به برگزاری جلسات شورای فرهنگ عمومی در شهرستان  ،عنوان کرد: درطول نه ماه گذشته، 6 جلسه شورای فرهنگ  عمومی در شهرستان برگزار شده است.
وی اظهار کرد: اکثر جلسات شورای فرهنگ عمومی دارای مصوباتی بوده است که باید اهتمام جدی از سوی مسولان به ویژه اعضای شورای فرهنگ عمومی در راستای اجرای مصوبات این شورا وجود داشته باشد.
امام جمعه خرمدر با تاکید بر اینکه طی سال های اخیر فرهنگ یکی از دغدغه های اصلی مقام معظم رهبری بوده است، تصریح کرد: مصوبات جلسات شورای فرهنگ عمومی شهرستان برگرفته از دغدغه های مقام معظم رهبری نسبت به مسئله فرهنگ کل کشور است که طی سالیان اخیر با شدت بیشتری مورد هجمه دشمنان قرار گرفته ست.
حجت الاسلام حسینی با اشاره به تلاش دشمنان برای صدمه زدن به فرهنگ ایرانی -اسلامی کشور، یادآور شد: جوانان همواره در تیررس اهداف تهاجمات  فرهنگی دشمنان قرار دارند و هدف آنها نیز از این تهاجمات تضعیف ایمان و اعتقادات قلبی جوانان است.
امام جمعه خرمدره با بیان اینکه بودجه فرهنگی شهرستان ها تفکیک شده است ،خاطر نشان کرد: عمده مورد مصرف این بودجه در مصوباتی است که بیشتر جنبه عمومی داشته باشد.
این کارشناس مسائل مذهبی با تاکید بر اینکه برگزاری جلسه به تنهایی کافی نبوده و مسولان نیز باید عملکرد مناسبی در این خصوص داشته باشند، خاطر نشان کرد: باید از نظرات اقشار مختلف جامعه به ویژه نخبگان اساتید و فعالان فرهنگی در جلسات شورای فرهنگ عمومی بهره گیری شود

captcha