کد خبر: 3215553
تاریخ انتشار : ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۶
به مناسبت اعتکاف؛

30 ذاکر اهل بیت(ع) به شهرستان‌های سیستان و بلوچستان اعزام می‌شوند

گروه اجتماعی: رئیس کانون مداحان و شعرای آیینی زاهدان گفت: بالغ بر ۳۰ ذاکر اهل بیت(ع) برای حضور در مراسم پرفیض اعتکاف سال ۹۴ از طرف کانون مداحان به سراسر سیستان وبلوچستان اعزام می‌شوند.

یوسف ارجونی، رئیس کانون مداحان و شعرای آیینی زاهدان در گفت وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان وبلوچستان گفت: بالغ بر 30 ذاکر اهل بیت(ع) برای برگزاری باشکوه‌تر مراسم پرفیض اعتکاف سال 94  ازطرف کانون مداحان  به سراسر شهرستان‌های استان اعزام می‌شوند.

رئیس کانون مداحان و شعرای آیینی زاهدان بیان کرد: حضور این مداحان به منظور قرائت دعای ام داوود، مرثیه خوانی، مناجات حضرت امیر المومنین(ع)، دعای ندبه، دعای عهد، دعای عظم البلاء و غیره صورت می‌گیرد.

ارجونی اظهار کرد: اعتکاف عبادتی پرفضیلت است که تعبد و اخلاص از ارکان اصلی آن به شمار می‌آید و اگر به قصد قربت انجام پذیرد، آثار معنوی آن را در زندگی معتکفان برجسته خواهد بود.

captcha