
نجف قراچورلو، رئیس جهاد دانشگاهی واحد آذربایجانشرقی در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان شرقی اظهار کرد: برپایی سنت حسنه اعتکاف که به نوعی خودسازی، محاسبه نفس، توبه و نیایش به درگاه الهی و ایجاد خلوتی با خدای متعال بهشمار میرود همواره مورد تأکید بزرگان و اولیای الهی قرار گرفته است.
وی درهمین راستا ادامه داد: جهاد دانشگاهی نیز به عنوان نهادی انقلابی که در برگزاری مراسم مذهبی و فرهنگی همواره پیشتاز بوده است با در نظرگرفتن دور روز مرخصی تشویقی برای آندسته از همکارانی که قصد حضور دراین مراسم معنوی را دارند، قدمی درجهت هرچه باشکوهتر برگزار شدن این سنت حسنه نبوی برداشته است.
قراچورلو هدف از این اقدام را تشویق و ترغیب همکاران برای تقرب هرچه بیشتر به خدای یکتا و برقراری رابطه انس با ذات احدیت به دور از هیاهوی کار و تلاش و امور دنیوی دانست و تأکید کرد: اتصال به نور اقدس الهی و غرق شدن در دریای عنایت باریتعالی مستلزم قطع تعلقات مادی و آرامش روحی و روانی فرد است که در این طرح سعی شده تا جهادگران بدون داشتن دغدغه ذهنی از مسائل شغلی با فراغ خاطر بیشتر به راز و نیاز و عبادت بپردازند.