کد خبر: 3216694
تاریخ انتشار : ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۵:۲۶
جهت شرکت درمراسم معنوی اعتکاف؛

جهادگران واحد آذربایجان‎شرقی از مرخصی تشویقی بهره‎مند می‎شوند

گروه اجتماعی: رئیس جهاد دانشگاهی واحد آذربایجان‌شرقی از اعطای مرخصی تشویقی به آن‎دسته از جهادگرانی که قصد شرکت درمراسم معنوی اعتکاف را دارند خبر داد و هدف ازاین اقدام را فراغ خاطر همکاران از مسائل شغلی و انس هرچه بیشتر با خداوند متعال عنوان کرد.

نجف قراچورلو، رئیس جهاد دانشگاهی واحد آذربایجان‌شرقی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان شرقی اظهار کرد: برپایی سنت حسنه اعتکاف که به نوعی خودسازی، محاسبه نفس، توبه و نیایش به درگاه الهی و ایجاد خلوتی با خدای متعال به‌شمار می‌رود همواره مورد تأکید بزرگان و اولیای الهی قرار گرفته است.

وی درهمین راستا ادامه داد: جهاد دانشگاهی نیز به عنوان نهادی انقلابی که در برگزاری مراسم مذهبی و فرهنگی همواره پیشتاز بوده است با در نظرگرفتن دور روز مرخصی تشویقی برای آن‌دسته از همکارانی که قصد حضور دراین مراسم معنوی را دارند، قدمی درجهت هرچه باشکوه‌‎تر برگزار شدن این سنت حسنه نبوی برداشته است.

قراچورلو هدف از این اقدام را تشویق و ترغیب همکاران برای تقرب هرچه بیشتر به خدای یکتا و برقراری رابطه انس با ذات احدیت به دور از هیاهوی کار و تلاش و امور دنیوی دانست و تأکید کرد: اتصال به نور اقدس الهی و غرق شدن در دریای عنایت باری‌تعالی مستلزم قطع تعلقات مادی و آرامش روحی و روانی فرد است که در این طرح سعی شده تا جهادگران بدون داشتن دغدغه ذهنی از مسائل شغلی با فراغ خاطر بیشتر به راز و نیاز و عبادت بپردازند.

captcha