کد خبر: 3219776
تاریخ انتشار : ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۰:۲۱
رئیس سازمان بسیج کارگری کشور بیان کرد:

جبهه تولید؛ خط مقدم اشتغال/ مسئله اشتغال با ورود عناصر دانشگاهی و دانشجویان قابل حل است

گروه جامعه: طالبی با اشاره به اینکه در شرایط فعلی، در جنگ تحمیلی اقتصادی هستیم، گفت: جبهه تولید، خط مقدم اشتغال در کشور است.

رمضانعلی طالبی، رئیس سازمان بسیج کارگری کشور در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به وضعیت کار و کارگری در کشور و استفاده از تمامی ظرفیت‌ها برای  فعال‌سازی  تولید ملی، گفت: تمام تلاشمان این است که بتوانیم از امکان  بالنده‌سازی ظرفیت‌های درونی که در مهندسین، کارگران و کارفرمایان ما وجود دارد به‌طور کامل استفاده کنیم.

وی با بیان اینکه بسیج یک ظرفیت خوب برای بالندگی کار و جامعه است، افزود: باید از تمام ظرفیت‌هایی که در کشور داریم استفاده  لازم را ببریم. در بسیح 22 قشر داریم. بسیج کارگری به زنجیره اقشار دیگر مثل سازندگی و علمی وصل است و برایند این حوزه‌ها این امکان را فراهم می‌کند که با تعامل بیشتر، با واحد‌های تولیدی و صنعتی و با حمایت از ابتکار عمل و نوآوری پیشبرد اهداف کلان اقتصادی زمینه اشتغال را فعال‌تر کنیم.

رئیس سازمان بسیج کارگری کشور تاکید کرد: در حال حاضر با راه‌اندازی تشکیلات شورای‌عالی قشر، در سطح کشور مراحلی را سطح بندی کرده‌ایم که بتوانیم  برخی از موانع موجود در راه اشتغال را بالنده‌سازی کنیم.

طالبی در ادامه با اشاره به اینکه  در شرایط فعلی، در جنگ تحمیلی اقتصادی هستیم و جبهه تولید را خط مقدم اشتغال می‌دانیم، گفت: هر مدیر و کارگری که اندیشه و فکر آن این باشد که در شرایط فعلی به تولید لطمه نخورد تا تحریم‌ها مثمر ثمر نباشد، تفکرش بسیجی و ارزشمند است.

جلوگیری از واردات قطعاتی که در داخل تولید می‌شود در دستور کار باشد

رئیس سازمان بسیج کارگری کشور، خاطرنشان کرد: می‌دانیم که کارگاه‌های کوچک قطعه می‌سازند و بنگاه‌های غیر منصف همان قطعه را وارد می کنند لذا جلوگیری از واردات قطعاتی که در داخل تولید می‌شود باید در دستور کار باشد.

طالبی گفت: راهکار تولید با استفاده از ورود و حضور برخی از عناصر دانشگاهی و دانشجویان به مسئله اشتغال و شورای عالی قشر این امکان را فراهم می‌کند که شرایط به وجود آمده بهترین راهکار در فعال سازی تولید باشد.

وی با اشاره تاثیر ورود نخبگان به عرصه‌های کار و کارگری گفت: در این مسئله دو نکته مطرح است. مسئله اول نخبگان صنعتی وعلمی است که خود، پتانسیل ویژه‌ای برای اشتغال است و در تدوین موضوعات تخصصی فنی تاثیر دارد. مسئله دیگر نخبگان اجتماعی صاحب سخن هستند که تعامل این دو مسئله می‌تواند برایند مطلوبی را برای شرایط اقتصاد مقاومتی به وجود آورد.

رئیس سازمان بسیج کارگری کشور اظهار امیدواری کرد: قطعا نخبگان اجتماعی این قابلیت را پیدا خواهند کرد که در زمینه اشتغال برای عموم جامعه ارائه طرح داده و  شرایط مطلوب را هم فراهم ‌کنند.

captcha