کد خبر: 3228556
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۲:۴۲

اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در یاسوج جان سه نفر را نجات داد‌

گروه اجتماعی: معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: اهدای عضو بیمار مرگ مغری در یاسوج جان سه نفر را نجات داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کهگیلویه و بویراحمد، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، پرویز یزدان‌پناه، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی یاسوج روز گذشته، هشتم اردیبهشت اظهار کرد: دو کلیه و کبد فریبرز ترنج، بیمار مرگ مغزی 45 ساله‌، اهالی روستای ده‌شیخ از توابع پاتاوه به بیماران نیازمند اهدا شده است.
وی با بیان اینکه اعضای بدن این بیمار که به‌دلیل سانحه تصادف دچار مرگ مغزی شده بود پس از اعلام رضایت خانواده‌اش برای پیوند به بیماران نیازمند اهدا شد، افزود: اعضای این بیمارتصادفی در بیمارستان شهید بهشتی شهر یاسوج با حضور پزشکان متخصص از بدن او جدا و به شیراز برای پیوند ارسال شد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی یاسوج اضافه کرد: این چهارمین اهدای عضو بیماران مرگ مغزی استان کهگیلویه و بویراحمد در سال جاری بوده است.

گچساران
|
-
|
۱۹:۵۰ - ۱۳۹۴/۰۲/۰۹
0
0
ای کاش یک نفر هم خانواده و فرزندان این خدا بیامرز را حمایت می کرد
captcha