کد خبر: 3228626
تاریخ انتشار : ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۳:۵۳
رئیس دانشگاه تونس:

تغذیه روحی و دینی دانشجویان یک ضرورت است

شعب خارجی: رئیس دانشگاه تونس تأکید کرد: نقش دانشگاه‌ها در سه مرحله مهم تولید معرفت، ابلاغ معرفت و صیانت از معرفت ایجاب می‌کند که روش‌های آموزشی را به گونه‌ای تنظیم کنیم تا دانشجویان تغذیه روحی و دینی شوند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) شعبه آفریقا، با برنامه‌ریزی و هماهنگی رایزنی فرهنگی ایران در تونس، مصطفی بروجردی، سفیر و صادق رمضانی گل‌افزانی، رایزن فرهنگی کشورمان در تونس دیروز، هشتم اردیبهشت، با حضور در دانشگاه تونس با حمید بن‌عزیزه، رئیس این دانشگاه دیدار وگفت‌و‌گو کردند.
در این دیدار سفیر ایران در تونس ضمن بیان اهمیت ارتباطات مؤسسات علمی دو کشور و اعلام آمادگی برای ایجاد زمینه‌های لازم همکاری به دستاوردهای علمی آموزشی در ایران در طول سی‌و‌شش سال پیروزی انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: اساتید و دانشجویان ایرانی متناسب با پیشرفت‌های جهانی، گام‌های بلند و استواری را برداشته و به عنوان رکنی اساسی در دستاوردهای علمی امروز دنیای علم و پژوهش، نقش‌آفرینی می‌کنند.
پرفسور بن عزیزه، رئیس دانشگاه تونس و از اساتید برجسته فلسفه و اقتصاد نیز ضمن خیر مقدم به سفیر و رایزن کشورمان واعلام آمادگی برای امضای تفاهم‌نامه‌های همکاری به اقدام سفارت ایران برای حضور استاد زبان و ادبیات فارسی که در حال حاضر به تدریس این زبان به عنوان واحد اختیاری در دانشکده ادبیات وعلوم انسانی مشغول است، اشاره کرد و بهره‌گیری از تجارب و دستاوردهای علمی پژوهشی دانشگاه‌های ایران را مهم خواند.
بن‌عزیزه که برای دومین‌بار متوالی و با انتخاب اساتید به ریاست این دانشگاه برگزیده شده و تا سال 2017 در این سمت خواهد ماند بر ضرورت تغییر روش‌های آموزشی با هدف اشتغال‌زایی اشاره کرد و گفت: دانشگاه باید آینه جامعه باشد و به سؤالات آن پاسخ گوید.
وی افزود: نقش دانشگاه‌ها در سه مرحله مهم تولید معرفت، ابلاغ معرفت و صیانت از معرفت ایجاب می‌کند که روش‌های آموزشی را به گونه‌ای تنظیم کنیم تا دانشجویان تغذیه روحی و دینی شوند.
رئیس اسبق دانشکده ادبیات وعلوم انسانی دانشگاه تونس داشتن استراتژی و راهبرد را از مهم‌ترین مصوبات اخیر روسای دانشگاه‌های تونس ذکر کرد و گفت: برای رسیدن به این منظور که صرفا از گذرگاه استقلال و سپس محاسبه دانشگاه‌ها محقق می‌شود، هیأتی متشکل از رؤسای دانشگاه‌ها را تشکیل داده‌ایم.
صادق رمضانی گل‌افزانی نیز ضمن تقدیر از حسن استقبال و میزبانی رئیس دانشگاه تونس و نیز تشکر از میزبانی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه برای برگزاری میزگرد سعدی شیرازی در سال جاری و همکاری‌های خوبشان در ایجاد فضای مناسب برای تدریس زبان فارسی، بر تمایل دانشگاه‌های ایران به تبادل استاد و دانشجو در رشته‌های مختلف و همچنین فرصتهای مطالعاتی تأکید و آمادگی کشورمان را برای اختصاص بورسیه به تعدادی از دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا در چهارچوب تفاهم‌نامه همکاری میان دو وزارت آموزش عالی ایران و تونس اعلام کرد.
قابل ذکر است، دانشگاه تونس در سال 1988م تأسیس شد و در حال حاضر در یک دانشکده و 15 مؤسسه وابسته به این دانشگاه‌ها حدود 28 هزار دانشجو و 1800 استاد که تعداد 150 نفر آن هیئت علمی هستند، مشغول تحصیل و تدریس هستند.

captcha