کد خبر: 3240039
تاریخ انتشار : ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۰:۲۱
امام جمعه شهرستان خوشاب:

شیعه بودن به حرف نیست در عمل باید شیعه امیرالمؤمنین(ع) باشیم

کانون خبرنگاران نبأ/ علی‌اکبر ملکی: حجت‌الاسلام یوسف‌زاده با اشاره شیعه بودن به حرف نیست در عمل باید شیعه امیرالمؤمنین علی بن ابیطالب(ع) باشیم. از فضایل اولین امام شیعیان همین بس که در خانه خدا به دنیا آمد و روی سینه پیامبر اسلام حضرت محمد مصطفی(ص) بزرگ شد.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، حجت‌الاسلام والمسلمین حیدرعلی یوسف‌زاده، امام جمعه شهرستان خوشاب، 11 اردیبهشت‌ماه در خطبه های نماز جمعه سلطان‌آباد اظهار کرد: بیانات مقام معظم رهبری باید چراغ راهنمای مسئولان و مردم باشد. عده‌ای نام رهبری را می‌برند ولی التزام عملی به رهنمودهای ایشان ندارند.

وی با بیان اینکه اگر ولایت فقیه  نبود ایران تجزیه می‌شد، گفت: این دولت مال همه مردم است و همه باید از آن حمایت کنند.

امام جمعه شهرستان خوشاب بیان کرد: نیروی انتظامی با کسانی که آرامش روانی جامعه را مختل می‌کنند برخورد کند، نه اینکه عده‌ای دست‌های نیروی انتظامی را در مبارزه با فساد ببندند.

یوسف‌زاده با اشاره به سال همدلی دولت و ملت، عنوان کرد: ما نیاز به وحدت داریم. اگر عده‌ای کار سیاسی انجام می‌دهند، اخلاق سیاسی را رعایت کنند. این درست نیست سیاستی که باید با دیانت باشد با سیاست همراه شود و موجب از بین رفتن ارزش‌های اسلامی شود.

وی با اشاره به حملات عربستان به یمن و حمایت آمریکا از جنایتکاران، افزود: ما برای حمایت از مظلوم نیاز به مجوز آمریکا نداریم. آمریکا با استقلال علمی ما مخالف است ولی در مقابل از ظالمان و کسانی که بیمارستان‌ها را بمباران می‌کنند و کودکان را می‌کشند، حمایت می‌کند.

امام جمعه شهرستان خوشاب ادامه داد: این کشور استکباری اگر می‌توانست در جنگ کاری کند هیچ وقت پای میز مذاکره نمی‌نشست. آمریکا بداند اگر کوچک‌ترین حماقتی انجام دهد ولد نامشروعش اسرائیل را با خاک یکسان خواهیم کرد.

حجت‌الاسلام یوسف‌زاده ضمن تبریک میلاد حضرت علی(ع)، اظهار کرد: ماه رجب، ماه نزول رحمت الهی است. کسانی که قابلیت داشته باشند می‌توانند از این ماه استفاده کنند. ماه رجب، ماه ولادت امیرالمؤمنین علی(ع)، ماه میلاد امام جواد(ع) و ماه بعثت خاتم‌النبیین(ص) است.

وی گفت: شیعه بودن به حرف نیست در عمل باید شیعه امیرالمؤمنین علی بن ابیطالب(ع) باشیم. کسانی که می‌گویند حضرت علی(ع) اولین مسلمان بود درست نیست؛ حضرت علی(ع) کسی است که هیچ بتی را نپرستید و از ابتدا مسلمان به دنیا آمد. از فضایل اولین امام شیعیان همین بس که در خانه خدا به دنیا آمد و روی سینه پیامبر اسلام حضرت محمد مصطفی(ص) بزرگ شد.

در پایان خطبه‌های نماز جمعه از یکی از معلمان و دو نفر از کارگران نمونه شهرستان و کسانی که در سنگر نماز جمعه بودند با اعطای هدایایی تقدیر شد.


 

 

captcha