کد خبر: 3247305
تاریخ انتشار : ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۲

امر به‌معروف و نهی از منکر ضامن بقای احکام دین است

گروه اجتماعی: معاون حوزه علمیه ماکو گفت: امر به‌معروف و نهی از منکر به‌عنوان تضمین‌کننده بقای احکام دینی باید به‌صورت شایسته در جامعه اجرا شود.

حجت‌الاسلام غلامحسین صادقی، معاون حوزه علمیه ماکو در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن‌(ایکنا) از آذربایجان غربی، معاون حوزه علمیه ماکو گفت: در صورت اجرای امر به‌معروف و نهی از منکر احکام دینی معنی پیدا کرده و رنگ خدایی  به خود می‌گیرند.

وی تصریح کرد: متأسفانه در جامعه کنونی اجرای امر به‌معروف و نهی از منکر به‌عنوان امری واجب، کمرنگ‌تر شده و باید نهاد‌ها و مؤسسات احیای این امر  تلاش بیشتری در این زمینه انجام دهند.

صادقی با بیان اینکه هدف مهم امر به‌معروف و نهی از منکر محافظت از وظایف دینی و فرامین الهی است، اضافه کرد: امر به‌معروف و نهی از منکر به‌عنوان امری واجب دارای مراتب و شرایطی خاص بوده که جهت عملی شدن در جامعه به افراد مختصص نیاز دارد.

وی اظهار کرد: نقش رسانه‌های سمعی و بصری در تبیین امر به‌معروف و نهی از منکر به مراتب والاتر از نقش موعظه و منبر روحانیون است.

معاون حوزه علمیه ماکو بیان کرد: ساخت پویانمایی و فیلم کوتاه در مورد این امر مهم تأثیر شگرفی در افکار جامعه دارد.

وی اظهار کرد: باید مجمعی برای تربیت تخصصی آمران به‌معروف و ناهیان از منکر در سراسر کشور با هدف احیای این امر الهی ایجاد شود.

captcha