کد خبر: 3253893
تاریخ انتشار : ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۵
آیت‌الله شفیعی:

شهادت، مکمل پرونده زندگی استاد مطهری بود

گروه اجتماعی: شهید مطهری با وجود جایگاه علمی، در زندگی خود مشکلات بسیاری متحمل شد که شهادت مکمل پرونده زندگی این استاد است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، آیت‌الله سیدعلی شفیعی، منتخب مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری در مراسم تجلیل از اساتید نمونه که امروز دوشنبه، 14 اردیبهشت‌ماه در دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار شد، با تبریک اعیاد ماه رجب، اظهارکرد: گرامیداشت شهادت آیت‌الله مطهری، به خودی خود تجلیل از معلمان و اساتید است.

وی با بیان اینکه شهید مطهری فیلسوف بی‌نظیر تاریخ معاصر است، افزود: امام خمینی(ره) و علامه طباطبایی مقام اجتهاد این عالم را تصدیق کرده‌اند.

آیت‌الله شفیعی با اشاره به مقام علمی شهید مطهری افزود: پس از آیت‌الله طباطبایی نخستین فردی که عنوان علامه به او اطلاق شد، آیت‌الله مطهری بود؛ علامه به فردی اطلاق می‌شد که در همه جوانب فقهی اعم از نقلی و عقلی تخصص داشته باشد.

منتخب مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه کتاب‌های استاد مطهری از پرتیراژترین‌ها محسوب می‌شوند، گفت: تخصص شهید مطهری در علوم شرعی و عقلی را می‌توان در کتاب‌ها، کلاس‌های درس و سخنرانی او مشاهده کرد و منبرهای شهید مطهری برای سطح عمومی مردم بود و این برای هر فردی پیش نمی‌آید که در همه علوم فقهی و عقلی تخصص داشته باشد.

وی ادامه داد: شهید مطهری به دنبال ریشه‌یابی هر موضوعی بود و آن را از تمام جوانب مورد بحث قرار می‌داد. شهید مطهری با همه این جایگاه علمی، در زندگی خود مشکلات بسیاری را متحمل شد و شهادت مکمل پرونده زندگی این استاد است.

آیت‌الله شفیعی تصریح کرد: شهادت آیت‌الله مطهری از تاریخ وقوع تاکنون ارزشمندتر شده و این معنی حیات شهید بعد از شهادت است.

captcha