کد خبر: 3257135
تاریخ انتشار : ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۹:۲۳

اعزام کاروان راهیان نور تیم فوتبال سپاهان به شلمچه و هویزه

گروه جهاد و حماسه: تعداد کثیری از هواداران باشگاه سپاهان در قالب کاروان راهیان نور به مناطق عملیاتی هشت سال دفاع مقدس در جنوب کشور اعزام شدند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، به نقل از ستاد مرکزی راهیان نور، تعداد کثیری از هواداران تیم فوتبال سپاهان در قالب هشت دستگاه اتوبوس با برنامه‌ریزی واحد فرهنگی و کانون هواداران باشگاه عازم مناطق عملیاتی دفاع مقدس در یادمان‌های شلمچه و هویزه شدند و در ویژه برنامه‌های فرهنگی که باشگاه برای آنها تدارک دیده بود شرکت کردند.
اعضای تیم سپاهان در مراسم ویژه ای نیز در یادمان شهدای هویزه نیز حاضر شدند و با آرمان‌های شهدای دفاع مقدس تجدید بیعت کردند.
هواداران سپاهان پس از بازدید از این مناطق در دیدار فولاد مبارکه سپاهان - استقلال خوزستان حاضر شدند و به حمایت از تیم خود پرداختند.

captcha